Frumoasa din Bistriţa care o îmbracă pe frumoasa din China

Ultima actualizare:

    Tina Olari (stânga) şi Helen Zhong, Miss ChinaFoto: Facebook
Tina Olari (stânga) şi Helen Zhong, Miss ChinaFoto: Facebook

Designerul bistriţean Tina Olari are tot mai mare căutare, iar “zeiţele” lumii îi solicită ţinute speciale. După ce a îmbrăcat-o pe românca Loredana Salanţă, care în 2010 a câştigat Miss Top of The World, şi pe spanioloaica Mireia Lalaguna, Miss World în 2015, frumoasa creatoare de modă îi va realiza ţinutele şi reprezentantei Chinei la Miss Global.

Bistriţeanca de 41 de ani a ajuns unul dintre cei mai doriţi designeri la marile concursuri de frumuseţe ale lumii. Tina Olari pare să le poarte noroc manechinelor pe care le îmbracă, întrucât acestea se întorc acasă cu coroana şi cu titulatura de „Regină a frumuseţii”. Bistriţeanca stabilită la Barcelona în urmă cu patru ani s-a pregătit pentru o carieră în medicină şi chiar a profesat câţiva ani. În anii 2000, ea decis să renunţe la halatul alb şi a intrat în lumea modei, vis pe care îl avea încă din copilărie.   

„La Barcelona m-am îndrăgostit de mare, de climă, de oameni, de mentalitatea lor, de arhitectură şi de bucătăria lor. Am decis să mă stabilesc aici”, povesteşte designerul. În Spania, Tina a pus pe picioare un show-room cu atelier în Barcelona, iar clientele nu au întârziat să apară.

Tina a renunţat la medicină pentru modă
Tina a renunţat la medicină pentru modă

Datorită seriozităţii şi perseveranţei sale, Tina a primit propunerea să devină designerul oficial al competiţiei Miss World Spain. Românca a realizat toate rochiile participantelor la competiţie. Mai mult, câştigătoarea concursului, Mireia Lalaguna, a mers şi la Miss World cu creaţiile bistriţencei. Lalaguna a şi câştigat competiţia, fiind încoronată chiar în rochia realizată de Tina Olari.   Ultima tânără care a apelat la designerul român este Helen Zhong, Miss China. Aceasta va participa în toamna acestui an la Miss Global 2016 şi o “vânează” de multă vreme pe româncă.  „Helen e o fiinţă extraordiară şi, pe lângă frumuseţe, cred că are şi alte atuuri, care o pot ajuta să iasă în evidenţă la concursul  Miss Global”, spune Tina.  

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net