Fructe și legume gratis, la piață

Ultima actualizare:

    Sunt oferite gratuit fructele și legumele mai puțin aspectuoase, dar foarte bune și sănătoasefoto: PRO TV
Sunt oferite gratuit fructele și legumele mai puțin aspectuoase, dar foarte bune și sănătoasefoto: PRO TV

Lecție de omenie într-o piață din Cluj-Napoca. Doi comercianți pun zilnic pe tarabe, în lădițe, fructe și legume pe care le oferă gratuit doritorilor.

Se știe că nu toată marfa de pe tarabe se poate vinde integral. Ce rămâne, de obicei, este aruncat. Doi comercianți s-au gândit că e păcat să aștepte până ce fructele și legume se strică și trebuie aruncate. Mai bine le oferă gratis cât încă sunt bune de mâncat, doar mai puțin arătoase, prea coapte sau cu imperfecțiuni. Mulți pensionari au zis bogdaproste.

„Când e ceva ce nu se mai poate vinde propriu-zis pe stand, le punem acolo și chiar au succes, oamenii chiar își iau de acolo. La ora 9 dimineața nu mai este nimic. Până la urmă, de ce nu?! Dar din dar se face Rai. Fiind concurența foarte mare aici în piaţă, cu foarte mulţi comercianţi care vând fructe şi legume, îi destul de greu să vinzi produsele care sunt trecute, adică care nu-s aspectuoase şi până la urmă decât să le arunci, na, sunt oameni care se bucură”, a declarat pentru PRO TV Lucian Dodea, unul dintre comercianți. Toate acestea se întâmplă la Piața Hermes din Cluj-Napoca. În lădițele cu marfă gratuită se găsesc banane, caise, ardei, ceapă, cartofi etc.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net