Frica de închisoare l-a albit pe Fenechiu

Ultima actualizare:

Vremurile în care „Hrebenciucul de la PNL" era falnic ca bradul şi tăia şi spânzura, sigur pe el ca un Ştefan cel Mare modern, au apus.

Acum, prins între ciocanul sentinţei de cinci ani cu executare, dată în „dosarul Transformatorul", de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, şi "nicovala" Băsescu, Fenechiu s-a retras în umbră şi caută cu avocaţii un „detergent" care să oprească vântul rece al puşcăriei să îi îngheţe oasele şi umbra zăbrelelor să îi ostoiască setea de putere.

Numai aşa se poate explica faptul că, în doar 56 de zile, fostul ministru a încărunţit vizibil. Dacă, la mijlocul lunii iunie, părul alb era în „minoritate" pe capul lui Fenechiu, pe data de 15 august, aproape nu se mai zărea nici un fir negru.

Deputatul, fost ministru al transporturilor, este acuzat că, prin intermediul firmelor sale, ar fi vândut zeci de transformatoare vechi către Electrica Moldova, la un preţ supraevaluat.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul în acest caz este de peste şase milioane de lei. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi trei directori de la Electrica şi chiar fratele liderului PNL. Decizia instanţei nu este definitivă, aşa că Fenechiu mai speră şi îşi face provizii de aer curat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net