Fratele ambasadorului României la Paris, infectat cu coronavirus. Este asistent la Spitalul ”Victor Babeș”

petre-niculescu.jpg

petre niculescu fratele ambasadorului luca niculescu
Petre, fratele ambasadorului Luca Niculescu, este asistent medical la Spitalul ”Victor Babeș” din București
foto: arhiva proprie/Facebook

Ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu, a anunțat că fratele său, Petre, a fost testat pozitiv cu Covid19. Petre Niculescu este asistent medical la Spitalul ”Victor Babeș” din București, unul dintre spitalele care tratează, din primele zile ale pandemiei, pacienți infectați cu noul coronavirus.

Luca Niculescu a făcut anunțul despre fratele său mai mic pe pagina perosnală de Facebook. ”Am mai scris aici despre fratele meu cel mic, asistent medical la Victor Babeș, aflat, alaturi de colegii săi, în prima linie a luptei cu pandemia. Mi-a spus însă azi (sâmbătă, n.r.) că se numără printre cei diagnosticați cu Covid-19. A avut echipament corespunzător, s-a protejat conform normelor, a respectat toate regulile stricte din spital și din afara lui. Dar, după cum știm, virusul e foarte contagios.

Și aici, în Franța, sunt atinși mulți medici, asistenți, infirmiere. În seara asta, Petre e internat în salonul de care se ocupa până acum, se simte bine și are o mare dorință: să se însănătoșească rapid, ca să îi îngrijească din nou pe «pacienții lui»”, a scris ambasadorul pe pagina sa de Facebook.

Mai multe cadre mediclae de la ”Victor Babeș” sunt infectate cu noul coronavirus

Vineri, 25 de cadre medicale de la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală erau infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajaţi ai unităţii care au fost deja testaţi. Aceştia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenţi şi restul asistente şi infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internaţi şi izolaţi în spital, în timp ce continuă testarea celorlalte cadre medicale.

Citește și:

Asistentele de la Spitalul „Victor Babeș” au cucerit internetul cu un clip în care dansează

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. Bilanțul continuă să crească: 162 de decese! 4.057 de persoane sunt infectate

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1