Fotomodelul propus de Cioloş la Ministerul Sănătăţii nu a lăsat baltă politica

andrei_baciu.jpg

andrei baciu pnl
Din cauza acestei imagini, Andrei Baciu a fost retras de la Ministerul Sănătăţii
foto: arhiva personală

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, s-a înscris în PNL. El a fost a fost deja numit prim-vicepreşedinte al filialei PNL Sector 1, a declarat, joi, liderul organizaţiei, deputatul Mihai Voicu.

Retras de la portofoliul  Sănătăţii, Andrei Baciu a revenit în politică.  "Un tânăr deştept, harnic şi curat", l-a descris şi prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, care a confirmat şi el informaţia.

Andrei Baciu a fost, de altfel, prezent miercuri la lansarea programului electoral al canditatului PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu.

Deşi, iniţial îl popusese pe Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, în noiembrie 2015, după ce pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model, premierul Dacian Cioloş a decis să facă o altă nominalizare.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la minister a fost, de asemenea, contestată de medici şi manageri de spitale s-au arătat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

Loading...

Citește și

  • Premierul desemnat Dacian Cioloș a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătății, decizia fiind luată în urma controverselor apărute în spațiul public după nominalizarea acestuia.

  • Cătălin Botezatu a sărit furibund în apărarea lui Andrei Baciu, tânărul chirurg de doar 29 de ani, care a pierdut portofoliul de la Ministerul Sănătăţii doar pentru faptul că a profesat ca model. Botezatu îi oferă generos un loc pe podium în prezentările sale şi condamnă ipocrizia românilor.

  • catalin botezatu andrei baciu

    Premierul desemnat Dacian Cioloș (46 de ani) l-a propus pe Andrei Baciu (29 de ani) pentru funcția de ministru al Sănătății. Tânărul chirurg și președinte al Asociației SOS Drepturile Pacienților părea o speranță pentru reforma de care era nevoie în Sănătate. Cu toate acestea, Cioloș și-a retras propunerea, după ce pe Internet au apărut poze cu el în ținute sumare.

  • andrei baciu

    Duminică (15 noiembrie), Dacian Cioloș a anunțat lista miniștrilor pe care o propune spre votare Parlamentului. Printre aceștia se număra și tânărul Andrei Baciu (28 de ani), un medic chirurg rezident, propus în funcția de Ministru al Sănătății. Premierul desemnat și-a retras propunerea după cinci ore, întrucât au apărut poze cu tănărul din perioada în care a fost model.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1