Fotomodelul de 120 kg şi-a luat bărbat sexy

Ultima actualizare:

    Clujeanca are 120 kg şi spune că se consideră o “grăsuţă faină”
Clujeanca are 120 kg şi spune că se consideră o “grăsuţă faină”

Într-o lume în care dietele ne guvernează viaţa, iar fetele-şnur sunt promovate la orice pas, Diana Secară e ca o gură de aer proaspăt pentru femeile care au pierdut lupta cu silueta. Clujeanca de 120 kg face ravagii în modă, are succes şi în carieră, şi în amor.

„Să ştii să trăieşti în altă mărime” este deviza Dianei Secară, o ardeleancă aprigă şi ambiţioasă, născută la Cluj în urmă cu 26 de ani. Ce are atât de special? Ei bine, enumerarea e lungă: 120 kg, bani, faimă internaţională, o carieră în modelling, contracte de imagine cu cele mai cunoscute branduri de haine şi cosmetice, dar şi un soţ frumuşel foc, după care ar întoarce capul orice femeie.


    Diana, cu un decolteu  ameţitor, într-o reclamă  la produse cosmetice
Diana, cu un decolteu ameţitor, într-o reclamă la produse cosmetice

Diana Secară, singurul fotomodel “plus size” din România, a îmbrăcat rochia de mireasă pe 18 aprilie 2015, iar de atunci se împarte între România, ţara natală, şi Germania, locul în care are numeroase contracte şi unde locuieşte împreună cu soţul ei, Mario. Diana a povestit recent, la emisiunea Oanei Turcu, de la Antena Stars, despre începuturile poveştii ei de dragoste. “Mi-am cunoscut soţul pe un site de socializare. Ne-am mutat împreună după o simplă cafea. El trăia în Spania, dar e pe jumătate român. După două luni de vorbit doar pe Internet, m-am dus la el, pentru că aveam un proiect în apropiere. Apoi, când m-am văzut singură, întoarsă în Germania, cu un ditamai pepenele verde în faţa blocului, mi-am zis «Eu nu mai pot, eu am nevoie de un bărbat!» şi l-am sunat şi i-am zis «Nu te muţi în Germania?”. Practic, mi-am luat bărbat ca să îmi care pepenele!”, glumeşte Diana.


    Mario este  îndrăgostit  de Diana ca  în prima zi
Mario este îndrăgostit de Diana ca în prima zi

Luna viitoare, pe 18 aprilie, vor bifa doi ani de căsnicie fericită. Clujeanca mai spune că se iubesc ca în prima zi, chiar dacă meseria ei presupune deplasări dese în toată Europa. În calitate de model “plus size”, Diana a avut contracte de imagine cu branduri precum Asos, H&M, New Look, C&A, Dorothy Perkins, Forever 21, în general firme care au decis să realizeze confecţii şi pentru femeile rubensiene. “Mie îmi place să mi se spună că sunt o femeie grasă. Iar de modelling m-am apucat pentru că m-am hotărât să nu mai fiu doar grasă, ci grasa aia faină! Cred că fetele plinuţe trebuie să aibă o femeie care să le reprezinte”, mai spune Diana. 


    Pe blogul ei, Diana  Secară le oferă  femeilor plinuţe tot  felul de combinaţii  vestimentare moderne
Pe blogul ei, Diana Secară le oferă femeilor plinuţe tot felul de combinaţii vestimentare moderne

Click!Spune: Diana Secară s-a apucat de modelling în 2010, când a aplicat pe internet la o agenţie din Londra, cu nişte fotografii făcute de ea, acasă. A colaborat cu ei 4 ani, după care a ales să plece să lucreze în Germania. Merge la toate Festivalurile de Modă din lume, dedicate femeilor “plus size”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net