Fotografii de colecție. Ce soție frumoasă are medicul Valeriu Gheorghiță! Ce-i spune femeia înainte ca el să plece de acasă

Ultima actualizare:

    Medicul Valeriu Gheorghiță, alături de soția saFotografii: life.ro
Medicul Valeriu Gheorghiță, alături de soția saFotografii: life.ro

Valeriu Gheorghiță are 38 de ani și pe lângă faptul că este un medic de succes are și o familie frumoasă. Este căsătorit cu o fostă colegă de facultate, care îl sprijină în tot ceea ce face.

Valeriu Gheorghiță este medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar Militar Central ”Carol Davila” și a devenit celebru după ce președintele Klaus Iohannis i-a încredințat campania de vaccinare.

A avut încredere că tânărul doctor, școlit de medicul Adrian Streinu-Cercel, va face treabă bună. Ceea ce s-a și întâmplat.

Româna se află printre primele trei state europene în ceea ce privește imunizarea populației, până acum fiind înjectate aproape 2 milioane de români.


    Valeriu Gheorghiță, în timpul rezidențiatului, alături de cea care urma să-i devină soție
Valeriu Gheorghiță, în timpul rezidențiatului, alături de cea care urma să-i devină soție

De când coordonează această activitate, Valeriu este toată ziua pe drumuri. Pleacă de acasă dimineața, la ora 6.00, și se întoarce seara târziu.

Dar soția, care este tot medic, îl înțelege și îi este aproape. Ba chiar, răsuflă ușurată când îl vede că intră pe ușă.

Valeriu Gheorghiță: ”Soția îmi transmite gânduri bune”

”Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile . Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi. Dacă nu i-aș vedea, sau dacă m-aș izola în altă parte, mi-ar fi greu. (...) Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă. În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți. Sunt conectat la realitatea de zi cu zi, lăsând la o parte faptul că încerc să fiu update cu informațiile care apar, iar asta înseamnă foarte mult timp consumat care, cred eu, până la urmă va fi de folos. Și cred că așa ar trebui să se întâmple în momentul de față: fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante. Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult”, a povestit Valeriu Gheorghiță, pentru life.ro.

Soția medicului Valeriu Gheorghiță, jignită pe rețelele de socializare din cauza vaccinării

Despre soția sa nu dorește să vorbească prea multe. Se cunosc din timpul facultății, au fost colegi, însă, evită să dea detalii.

Și asta pentru că mulți oameni, care nu cred în vaccin, au început să o caute pe diverse rețele de socializare ca să o jignească.


    Valeriu Gheorghiță, la absolvirea facultății
Valeriu Gheorghiță, la absolvirea facultății

Cei doi nu au copii, însă, au grijă unul de altul și de părinții lor. Ambii s-au vaccinat, fiind cadre medicale, și îi încurajează pe toți românii să o facă.  

Cine este doctorul Valeriu Gheorghiță

Medicul Valeriu Gheorghiţă are 38 de ani, a absolvit în 2006 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale în 2013, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase, coordonator fiindu-i medicul Adrian Streinu-Cercel.


    Valeriu Gheorghiță și studenții săi de la Facultatea de Medicină
Valeriu Gheorghiță și studenții săi de la Facultatea de Medicină

Rezidenţiatul l-a făcut la Spitalul ”Matei Balş”. Din 2012 lucrează la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr Carol Davila”, mai întâi ca medic specialist Boli Infecţioase şi apoi ca medic primar. Din 2016 este asistent universitar.

Citește și: 

Valeriu Gheorghiță, despre "turismul pentru vaccinare": "Este o competiţie naturală"

Valeriu Gheorghiță a vorbit cu bărbatul vaccinat din greșeală cu Moderna în loc de Pfizer. Va primi adeverință de vaccinare

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net