FOTO Un fost prim-ministru a dat nămeţii din Bucureşti pe zăpezile din Alpi

Ultima actualizare:

    Eugen Bejinariu
Eugen Bejinariu

Munte, soare, zăpadă, schi, prieteni vechi şi de încredere. Ce poate fi mai plăcut decât o vacanţă la Chamonix, celebra staţiune din Franţa.

Despre ce fost prim-ministru vorbim? Eugen Bejinariu, acum vicepreşedinte PSD, a fost prim-ministru pentru 8 zile, între 21 şi 28 decembrie 2004, după demisia lui Adrian Năstase. Bejinariu, care este deputat de Suceava, a profitat de vacanţa parlamentară şi a tras o fugă la schi. Staţiunea Chamonix, cu hotelurile ei luxoase şi restaurantele cu ştaif, i s-a părut o locaţie demnă pentru un fost premier. Iar după câteva ore de schiat, ce poate fi mai bun decât un prânz delicios, în valoare de 39 de euro, într-un restaurant celebru din staţiune: Le Cap-Horn?

Eugen Bejinariu

Şi nu a fost singur, ci cu doi prieteni. Primul, Gomi Fabiano Bancel, este un francez care vara lucrează la celebrul club Nikki Beach din Saint Tropez.

Al doilea prieten este un om de afaceri controversat din România. Printre multe alte imobile, Stelian Gheorghe este şi proprietarul unei vile impunătoare în buricul Bucureştiului.

Stelian Gheorghe

Aceasta a fost închiriată în 2011, şi apoi cumpărată, de la RAAPS, al cărei director a fost, la sfârşitul anilor ’90 şi Eugen Bejinariu. Stelian Gheorghe a fost în atenţia presei atunci când a cumpărat drepturile litigioase ale mai multor terenuri şi imobile din Bucureşti, prin relaţiile apropiate pe care le avea cu Adriean Videanu, Dorin Cocoş şi multe alte persoane cu influenţă. În vremea mandatului de primar al lui Videanu, i-au fost retrocedate şi patru hectare din Parcul Circului.

De altfel, Bejinariu şi Stelian Gheorghe sunt vechi prieteni, Click! surprinzându-i şi cu alte ocazii împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net