FOTO Șocant! O femeie și un copil au fost călcați de mașină în propria curte! Șoferul a intrat peste ei cu viteză

Ultima actualizare:

    Bolidul a fost pierdut de sub control și a intrat din plin într-o curte, lovind mortal o femeie și un copil Foto: ISU Tulcea
Bolidul a fost pierdut de sub control și a intrat din plin într-o curte, lovind mortal o femeie și un copil Foto: ISU Tulcea

O femeie în vârstă de 79 de ani și un copil în vârstă de doar 3 ani au murit într-un accident produs în localitatea Văcăreni, pe drumul dintre Constanța și Tulcea, după ce bolid ce gonea cu viteză mare a pătruns în curtea unei case, lovind mortal cele două victime.

Tragedia a avut loc duminică, 11 august, iar în urma accidentului au mai fost rănite patru persoane, printre care și o femeie însărcinată care a intrat în stop cardio-respirtator. Șoferul conducea cu viteză, iar pasagerii din mașină erau live pe Facebook pentru a imortaliza „vitejia” lor. Videoul publicat pe rețeaua de socializare a surprins momentul impactului, atunci când bolidul a spulberat gardul. Mașina scăpată de sub control a pătruns într-o curte și a accidentat mortal o femeie de 79 de ani și un copil de 3 ani. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, șoferul vinovat a fugit de la fața locului și este căutat de Poliție.

 O femeie și un copil au fost călcați de mașină în propria curte. Pasagerii făceau live pe Facebook

„Conducătorul auto a fost depistat pe raza localității Luncavița. El va fi testat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, pentru a se stabili dacă șoferul consumase alcool ori substanțe interzise.

„Din primele cercetari a rezultat faptul ca un barbat din Luncavita, in timp ce conducea un auto pe E 87, la ieșirea din localitatea Vacareni, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, auto a părăsit partea carosabila si s-a oprit in curtea unei locuințe. In urma accidentului a rezultat decesul a 2 persoane aflate in curte si ranirea a altor 4 persoane. În cauză s-a întocmit dosar penal”, au mai precizat forțele de ordine.

Mașina a intrat cu viteză în curtea victimelor
Mașina a intrat cu viteză în curtea victimelor

„Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină în localitatea Văcăreni, în urma producerii unui accident rutier. Un autoturism a fost implicat în accident. În urma accidentului au rezultat 6 victime, din care două prezintă semne incompatibile cu viața (1 femeie și 1 copil). Se intervine cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 4 ambulanțe SAJ”, se arată într-un comunicat al ISU. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net