FOTO Sexy-cântăreţele se «bat» în Revelioane

Ultima actualizare:

    Cluburile de fiţe din Bucureşti îşi atrag clienţii cu show-uri incendiare susţinute de cei mai în vogă artişti
Cluburile de fiţe din Bucureşti îşi atrag clienţii cu show-uri incendiare susţinute de cei mai în vogă artişti

Cele mai sexy cântăreţe de la noi îşi etalează nurii de Revelion, în cele mai tari cluburi din Capitală. Loredana Groza, Lora, Delia Matache, Andreea Bănică şi Lavinia Pârva încing atmosfera dintre ani, la preţuri avantajoase în cluburile bucureştene.

CHABOO.

simeon stalpnicul png

Delia şi Horia Brenciu fac show în Chaboo, de Revelion, începând cu ora 21.00. Pentru a sărbători Noul An alături de ei te costă 35 de euro intrarea. De asemenea, o masă de 6–8 persoane include două sticle de alcool şi o sticlă de şampanie şi ajunge la 185 euro, iar o masă de tip VIP de 8-10 persoane  include două sticle de alcool premium şi una de şampanie, toate pentru 370 euro. 

Prive le Club.

Lavinia Pârva şi Andreea Bălan vor susţine programe artistice în Prive le Club. Pentru a le asculta de Revelion şi a dansa pe piesele lor nu e tocmai ieftin, dar managerii clubului au făcut un pachet avantajos. Astfel că o masă de patru persoane costă 400 de lei şi ai la discreţie vodkă, whisky, şampanie şi mâncare.

Princess Club.

Lora va cânta în noaptea de Revelion alături de Connect-R în Princess Club. Cei care doresc să-i asculte trebuie să scoată din buzunar 170 de lei de persoană. Preţul include: bufet suedez, şampanie, tort, artificii şi program artistic. Separat se achiziţionează un bon valoric de 50 lei /persoană pentru consumaţie. Petrecerea începe pe 31 decembrie, la ora 21.00, şi ţine până la ora 7 dimineaţa. 

Berăria H.

Rona Hartner va cânta pe aceeaşi scenă cu Maria Buză la Berăria H, într-o atmosferă de poveste! Tot aici vor mai cânta: Timpuri Noi şi Mihai Mărgineanu. Carpaccio de vită cu brânză dulce şi verdeţuri, piept de raţă afumat pe ananas, ruladă din purceluş de lapte, filé din cod negru sunt doar câteva dintre preparatele spectaculoase pregătite de bucătarul casei. Preţul este în funcţie de locul ales: 450 lei la etaj pe laterale, 550 lei la parter, 650 lei în faţa scenei şi 750 lei la balcon.

Bellagio.

Dacă alegi să-ţi petreci Revelionul în Bellagio o vei întâlni pe sexoasa Andreea Bănică. Solista va face un show incendiar, urmată de finul ei, Alex Velea. Intrarea este în valoare de 150 lei, incluzând un bufet tradiţional, dulciuri şi fructe. Petrecerea va fi întreţinută şi de multe alte surprize speciale şi focuri de articificii. O masă rezervată te costă 500 de lei, ce include şi două băuturi alcoolice. În varianta VIP aveţi două băuturi alcoolice Premium, dar plătiţi 1.000 de lei. 

Boa.

simeon stalpnicul png

Loredana face show în Boa alături de Damian Brothers. Cine vrea să-şi petreacă noaptea dintre ani, alături de ei, va trebui să plătească nu mai puţin de 350 de lei de persoană, preţ ce include atât intrarea, cât şi consumaţia, adică băutură şi mâncare la discreţie.

Club Bamboo.

Pentru cei care preferă muzica de petrecere, Taraful din Clejani promite un chef de pomină în clubul de pe malul Lacului Floreasca din Capitală. Revelionul 2015 organizat în Club Bamboo aduce pe scenă şi trupa Mandinga. Preţul Revelionului este 200 lei şi include intrarea în club şi meniul de tip bufet suedez. Petrecerea începe la ora 19.00. Distracţie plăcută!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net