FOTO Prinţesa Lia şi Carol, distracţie pe tobogane

printesa-lia1.jpg

Prinţesa Lia şi Carol Ferdinand s-au dat împreună pe tobogan
Foto: printulpaulderomania.ro

Ne-am obişnuit s-o vedem purtând rochii elegante şi pălării sofisticate. De curând, Prinţesa Lia (62 de ani) a renunţat, însă, la acestea pentru o zi de distracţie cu fiul său Carol Ferdinand (4 ani), într-un parc acvatic.

Prinţul Paul a pus de curând pe site-ul său câteva fotografii de colecţie cu soţia şi fiul său, într-un parc acvatic de lângă Bucureşti.

printesa-lia2.jpg

Carol Ferdinand, alături de părinţi
Foto: printulpaulderomania.ro

Dacă, de obicei, Prinţesa Lia apărea în public doar în ţinute elegante, de data asta, soţia lui Paul de România este îmbrăcată în costum de baie. Nu numai că nu-şi arată deloc vârsta, dar dovedeşte că este într-o formă fizică foarte bună. Şi asta, pentru că a avut curajul să se dea cu fiul său pe cele mai înalte tobogane cu apă din parc.

printesa-lia3.jpg

Şi-au dat drumul de pe cele mai înalte tobogane
Foto: printulpaulderomania.ro

Aşa cum se vede şi în fotografii, cei doi s-au distrat de minune, ceea ce înseamnă că vârsta n-are nici o importanţă, dacă sufletul rămâne tânăr. Prinţul Paul şi Prinţesa Lia au devenit părinţi, în ianuarie 2010, la vârsta de 62 de ani, respectiv, 58 de ani. Carol Ferdinand este un copil pe care cuplul şi-l dorea de foarte mult timp.

printesa-lia4.jpg

Prinţesa Lia a purtat un costum de baie întreg
Foto: printulpaulderomania.ro

„Eu şi soţia mea ne doream de foarte mult timp un copil. Este, de asemenea, un moment de împlinire şi datorită faptului că fiul nostru s-a născut în România”, a declarat, la vremea respectivă, Prinţul Paul. În mai 2010, Carol Ferdinand a fost botezat de Maria şi Traian Băsescu.

carol-ferdinand.jpg

Carol Ferdinand s-a bălăcit non-stop
Foto: printulpaulderomania.ro
Loading...

Citește și

  • Doi părinţi fericiţi şi mândri nevoie mare de băieţelul lor, Carol Ferdinand. Prinţul Paul şi Prinţesa Lia mărturisesc că venirea pe lume a copilului lor, în urmă cu şapte luni, le-a împlinit viaţa.

  • Istoria Prinţesei Lia e presărată de detalii care de care mai picante. Chiar dacă are o colecţie de bijuterii impresionată, respectabila doamnă nu pune foarte mare preţ pe bunurile materiale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1