FOTO Primele imagini cu burtica de gravidă a Alinei Binder! Soția fostului principe Nicolae radiază de fericire

alina-si-nicolae.jpg

alina si nicolae
Alina și Nicolae vor deveni părinți
Foto Arhivă personală

Fostul principe Nicolae şi soţia lui, Alina Binder, vor deveni părinţi pentru prima dată în luna noiembrie şi sunt cât se poate de nerăbdători să îşi ţină copilul în braţe. Anunţul privind sarcina Alinei a fost făcut chiar de fericitul tătic în urmă cu aproximativ o lună. Cei doi i-au luat prin prin surprindere pe admiratori și astăzi, 8 iulie, au decis să facă publice primele fotografii cu burtica de gravidă a Alinei!

Fostul principe Daniel și soția lui vor deveni părinți în cursul lunii noiembrie. Anunțul a fost făcut chiar de Ziua Internațională a Copiilor. El și-a anunțat prietenii virtuali că va fi tată pentru a doua oară, căci deja are o fetiță dintr-o relație anterioară, prin intermediul unui mesaj în care a subliniat că cel mic va fi educat în spiritul valorilor tradiționale și al iubirii față de țară.

principele-nicolae-alina-binder-luna-de-miere2.jpg

principele nicolae si alina binder
Fostul principe Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit în urmă cu doi ani, în septembrie
Foto Arhivă Click!

 „Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, a transmis fostul principe Nicolae, de Ziua Internațională a Copilului.

alina-binder-principele-nicolae-nunta-casatorie-miri-casino-sinaia-balcon.jpg

alina binder
Alina și Principele Nicolae s-au căsătorit în 30 septembrie. De atunci, ei poartă pe degete verighetele realizate de un brand românesc

La mai vine de o lună de la acest anunț, Nicolae și soția sa, Alina au decis să împărtășească cu toți bucuria pe care o trăiesc la gândul venirii pe lume a unui nou membru al familiei.

alina-binder-cu-lavanda.jpg

alina binder
Alina va deveni mamă în luna noiembrie
Foto Arhivă personală

Nicolae a distribuit o serie de instanatanee, realizate într-un lan superb de lavandă. În ele apare alături de cea care i-a furat inima, în ipostaze care ilustrează perfect dragostea pe care i-o poartă, dar și fericirea pe care o resimte în aceste momente. În una dintre fotografii, Nicolae atinge burtica de gravidă a Alinei, iar în alta apare doar soția fostul principe, cu un zâmbet molipsitor pe chip. 

nicolae-si-burtica.jpg

nicolae si burtica
Cei doi sunt nerăbdători să își țină fiul sau fiica în brațe
Foto Arhivă personală

Nicolae mai are o fetiță de 4 ani, dintr-o relație anterioară

Nicoleta Cîrjan a rămas însărcinată cu Nicolae în 2015, în timpul desfășurării unui tur pe bicicletă prin România. Fostul Principe nu a recunoscut copilul și i-a cerut Nicoletei un test ADN, dar ea a refuzat atunci, după spusele sale.

nicoleta-carjan-si_fetita.jpg

nicoleta carjan
Nicoleta Cârjan și alături de Iris, fiica sa și a fostului principe
Foto Arhivă personală

În luna mai 2019, fostul Principe a recunoscut public că este tatăl fetiței și a scris un mesaj amplu în care a subliniat că refuză să mai comenteze pe marginea acestui subiect în viitor.

 

Citește și

Prințul Nicolae și logodnica sa au ales tortul pentru nuntă

Cine este Alina Binder. Trecutul amoros al soției Principelui Nicolae

Loading...

Citește și

  • alina binder trecut amoros nunta

    Alina Binder a devenit, duminică, soția Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, după mai bine de un an de la logodnă. Alina s-a remarcat, însă, înainte de a-l cunoaște pe Nicolae, datorită trecutului său amoros, ea fiind timp de câțiva ani iubita fiului lui Vasile Blaga.

  • Au mai rămas câteva luni până la nunta nepotului Regelui Mihai, iar pregătirile sunt în toi. Nicolae și aleasa inimii lui, Alina-Maria Binder, stabilesc deja meniul pentru marele eveniment care va avea loc pe data de 30 septembrie.