FOTO Pacientă internată, găsită de rude cu un picior rupt și vânătăi. Familia acuză conducerea spitalului

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Familia unei paciente în vârstă de 72 de ani, internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, acuză personalul medical că nu a avut grijă de bolnavă, după ce au observat că bătrâna are mai multe vânătăi pe corp şi un picior rupt. Conducerea spitalului respinge acuzaţiile.

Fiica pacientei susține că a avut un şoc când şi-a găsit mama plină de vânătăi şi cu piciorul rupt.

Acuzaţii după ce o pacientă internată în spital a fost găsită cu un picior rupt și vânătăi

„O duc la spital pe picioarele ei şi o găsesc cu picioarele rupte. Nu vrea să-mi spună şi mie nimeni ce s-a întâmplat. Zic că a căzut din pat, dar cum să cadă din pat şi să-şi rupă piciorul într-un asemenea hal. Este imposibil“, a declarat fiica pacientei.

Aceasta susține că va face demersuri în continuare pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat și spune că o să depună plângere la poliţie şi la parchet. Pacienta este internată în prezent la Secţia de Ortopedie, pentru a fi tratată în urma fracturii suferite la picior.   


    Pacienta a fost găsită cu multiple vânătăi pe corp și un picior ruptFoto: gorjonline.ro
Pacienta a fost găsită cu multiple vânătăi pe corp și un picior ruptFoto: gorjonline.ro

Cum explică reprezentanții spitalului situația

Reprezentanţii Spitalului Judeţean susţin că pacienta a căzut la baie și că vânătăile le avea și în momentul internării.  „Pacienta s-a prezentat la camera de gardă a SJU Târgu-Jiu pe 14 noiembrie 2021, fiind internată la Secţia Nefrologie, iar pe 15 noiembrie 2021, a fost transferată la Secţia Boli Infecţioase-Compartimentul ATI Covid.

Aici a stat internată 14 zile. La internarea în ATI Covid, medicul a observat că pacienta prezenta echimoze pe picioare, care i-au fost aduse la cunoştiinţă fiicei doamnei. Aceasta i-a transmis telefonic medicului că mama sa a căzut din pat la domiciliu, de mai multe ori, iar doctorul a notat în foia de observaţie acest lucru-prezenţa unor echimoze rezultate în urma unui traumatism la domiciliu“, a spus Mihaela Floroiu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean susţin că pacienta a căzut la baie

Ulterior, reprezentanții spitalului susțin că pacienta s-a ridicat şi a mers singură la baie, deşi avea contraindicaţii în acest sens, şi acolo ar fi căzut. „Pacienta a fost transferată pe 29 noiembrie 2021 la Secţia Medicală 2 pentru recuperare post Covid. Avea sondă urinară şi contrar recomandărilor medicilor de a rămâne la pat şi de a apela butonul de urgenţă în caz că are nevoie de ceva, pacienta s-a ridicat şi a mers la baie. A căzut în baia secţiei, o infirmieră auzind-o exact în momentul în care s-a accidentat şi a intervenit. Acum pacienta se află internată la Secţia Ortopedie Traumatologie, având fractură de femur stâng şi echimoze multiple“, au mai precizat aceștia.


    Familia pacientei acuză personalul medical
Familia pacientei acuză personalul medical

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net