FOTO Iubita lui Marian Vanghelie își dă demisia din Parlament

Ultima actualizare:
Iubita lui Marian Vanghelie, deputatul oana Niculescu Mizil a fost adusă cu mandat la audieri joi
Iubita lui Marian Vanghelie, deputatul oana Niculescu Mizil a fost adusă cu mandat la audieri joi

Iubita lui Marian Vanghelie, Oana Niculescu Mizil a fost audiată joi, 12 martie de procurorii DNA în legătură cu perchezițiile care au loc la sediul Primăriei Sectorului 5 și acasă la Marian Vanghelie.

UPDATE Oana Niculescu Mizil a declarat, joi, după ce a fost audiată la DNA, că îşi va depune demisia din calitatea de deputat, menţionând că nu vrea ca acesta să fie "un impediment în calea justiţiei". "Tot ce vreau să vă anunţ este că astăzi îmi depun demisia din calitatea de deputat, pentru că nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei", a spus Oana Mizil, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a stat aproximativ patru ore.

Marian Vanghelie, vizat de percheziții DNA. Ea a mai afirmat că este nevinovată.

"Sunt total nevinovată. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contră, am consiliat. Pur şi simpluă mă consider nevinovată pentru că îmi place moda, nu am putut să stau departe de modă. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun câştig", a adăugat deputatul PSD.

Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a fost adusă, joi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiată în dosarul în se fac percheziţii la Primăria Sectorului 5 şi la locuinţa primarului. Oana Niculescu Mizil a venit la DNA în baza unui mandat de aducere. La intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Oana Mizil a fost întrebată în ce calitate a fost adusă la DNA, ea spunând: "Nu sunt suspectă. Doamne fereşte!".

Referitor la faptul că Vanghelie ar fi perceput comisioane pentru atribuirea de contracte, Oana Mizil a subliniat: "Nu are niciun comision, credeţi-mă". Surse apropiate anchetei au precizat că edilul va fi adus şi el la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat, în urma percheziţiilor care se desfăşoară la locuinţa acestuia şi la alte opt adrese din Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar instrumentat de DNA, privind atribuirea de contracte publice în mod ilegal.


    Iubita lui Marian Vanghelie, deputatul oana Niculescu Mizil a fost adusă cu mandat la audieri joiFoto Captură Digi24
Iubita lui Marian Vanghelie, deputatul oana Niculescu Mizil a fost adusă cu mandat la audieri joiFoto Captură Digi24

Marian Vanghelie, vizat de percheziții DNA. Prima reacție a avocatului primarului sectorului 5

Avocatul C. Ene, cel care îl reprezintă pe Marian Vanghlie supravegheaza percheziția procurorilor la domiciliul primarului. Acuzatul nu este încă prezent la locul unde se desfășoară acțiunea procurorilor "În momentul în care organul de cercetare penală termină, mergem la sediul Primăriei Sectorului 5. Au mandat judecătoresc prin urmare totul este legal. Domnul Marian Vanghelie se va prezenta la domiciliul său în cel mai scurt timp", a declarat avocatul lui Marian Vanghelie.

În comunicatul DNA publicat pe site-ul instituției, procurorii anunță aceste acțiuni de astăzi. "Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2007 – 2015. În cursul zilei de 12 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Parchetului de pe lângă Tribunalul București și a Grupului de Lucru pentru Combaterea și Documentarea Infracțiunilor de Evaziune Fiscală și Spălarea Banilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se arată în comunicatul DNA. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net