FOTO A înjunghiat un interlop de 15 ori şi şi-a mărturisit crima pe Facebook

Ultima actualizare:

Raul Zetocha, 24 de ani, a mărturisit crima pe pagina de facebook. “Eram în Rogerius, mi-a spart unu maşina, am fugit, l-am prins şi…Poate unii dintre voi aţi auzit ce s-a întâmplat azi. Nu ştiu cum să găsesc a explica în cuvinte tragedia asta ce mi se întâmplă. Nu puteţi şti cum mă simt trăind de acum înainte cu chinul ăsta. Mulţi mă judecaţi acum, vă doriţi răzbunare. Pentru??? Pentru faptul că nu am fost eu cel care a căzut?? Ca oricare altul, mi-am apărat viaţa mea, rănile suferite sunt nimic faţă de ceea ce simt eu în suflet… REGRET nespus cele întamplate, nu pot să realizez cum mi s-a putut întampla aşa o tragedie. NU ştiu ce vroia de la mine, de ce m-a atacat, cu ce i-am greşit vreodată. Avea faţa acoperită, mascat, nu aveam cum să îl recunosc...îmi pare foarte, foarte rău”, a scris Zetocha pe pagina lui de Facebook, scrie adevarul.ro.

Tragedia s-a petrecut luni seara, în jurul orei 22.00, pe strada Transilvaniei din Oradea. Cu faţa acoperită, interlopul i-a spart geamul de la Mercedes lui Raul Zetocha. Cel din urmă l-a urmărit pentru ai cere socoteală. Între cei doi s-a iscat o bătaie, iar Zetocha a fost tăiat la mână. A ripostat după cu 15 lovituri de cuţit, care i-au fost fatale interlopului.

De dimineaţă, Zetocha a fost audiat de procurori, dar a fost lăsat în libertate pentru că există circumstanţe de legitimă apărare.

Întreaga poveste o găsiţi aici.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net