FOTO Imaginile durerii! Familia sportivului înjunghiat a ridicat trupul neînsufleţit de la morgă

Ultima actualizare:
Cristi Gălbenuşe şi soţia sa
Cristi Gălbenuşe şi soţia sa

Cristi Gălbenuşe a fost ucis sâmbătă dimineaţa, în jurul orelor 03.00, într-un pub din Slatina. În urma lui a rămas un copil de doar câteva luni şi o soţie îndurerată. Înjunghiat în piept, tânărul a murit pe loc. Duminică, familia a mers la morga spitalului pentru a ridica trupul neînsufleţit al sportivului.

Soţia lui nu şi-a putut ascunde durerea: femeia a plâns încontinuu când a ridicat trupul bărbatului iubit de la morgă.

Prăbuşită la pământ, ea a ţipat când a văzut sicriul: "Iubirea mea, hai acasă la copilul tău".

Sportivul era proaspăt căsătorit şi avea un băieţel de doar câteva luni.Florin Gulie s-a întors la locul crimei la câteva minute după ce îl înjunghiase pe Cristi Gălbenuşe pentru a recupera arma crimei. Bărbatul a început să lovească în stânga şi în dreapta pentru a-i îndepărta pe cei care încercau să-i acorde pugilistului primul ajutor şi apoi s-a repezit la şi a smuls cuţitul, unul tip fluture, din pieptul tânărului, conform romaniatv.net.

Femeia a plâns încontinuu
Femeia a plâns încontinuu


    Cristi Gălbenuşe şi soţia sa
Cristi Gălbenuşe şi soţia sa

Florin Gulie, principalul suspect în cazul uciderii lui Cristi Gălbenuşe, este în prezent internat la Spitalul Judeţean din Slatina, cu traumatism cranio-cerebral mediu. El se află sub pază, întrucât pe numele său a fost emis mandat de reţinere pentru 24 de ore, iar duminică magistraţii vor decide dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cristi Gălbenuşe era boxer de performanţă, dar viaţa i-a fost curmată cu sălbăticie la doar 24 de ani, de un clan de ţigani din Slatina, care îl "vâna" de mai multă vreme. Cel puţin asta spune tatăl sportivului, Vasile Gălbenuşe, care a povestit, cu lacrimi în ochi, că fiul său a fost ucis chiar sub ochii soţiei, cu care avea un bebeluş de numai trei luni. Bărbatul a fost anunţat prin telefon că Cristi fusese atacat şi a sosit la locul crimei sperând că îl va găsi în viaţă, dar nu a putut decât să asiste neputincios la manevrele de resuscitare, în timp ce simţea cum copilul îi moare în braţe.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net