FOTO Iar au inventat englezii povești cu şi despre români!

maria lazar

maria lazar poveste ziaristi inventie
Maria Lazăr, soţia lui Ion Lazăr, este revolvată şi spune că în ”Daily Mail” au apărut numai minciuni
Foto Sofia Prejbeanu
Citeste tot despre: 

”Nu este nimic adevărat din ce scriu publicațiile engleze!” Asta susține soția lui Ion Lazăr (37 de ani), Maria, din comuna Argetoaia, judeţul Dolj. Femeia spune că bărbatul ei muncește în Anglia, dar niciodată nu a încasat ajutor social. Mai mult, banii câștigați sunt mult sub suma vehiculată de presa britanică (nu a reuşit să strângă 14.000 de lire, cât s-a spus).

Maria Lazar este revoltată și spune că în ”Daily Mail” au apărut numai minciuni. Ea a povestit că soțul ei pleacă în Anglia de câteva ori pe an, dar muncește din greu pentru 50 de lire pe zi. Lucrează în construcții sau adună fier vechi, dar nu a avut niciodată contract de muncă, nu încasează ajutor social și nu are locuință. Stă la sora lui. Ion Lazăr a reușit să strângă 2.500 de lire, bani pe care i-a trimis acasă la familie și cu care au reușit să renoveze casa, despre care presa britanică spune că ar fi costat... 60.000 de euro.

maria lazar

maria lazar poveste ziaristi inventie
Maria Lazăr este revoltată şi spune că povestea ziariştilor nu e reală
Foto Sofia Prejbeanu

Soția nu înțelege de ce ziariștii au inventat această poveste. ”Dacă erau 60.000 de lire, făceam casa de la zero. Asfaltam și toată curtea, nu mai stăteam, asa, în nămoale. Am făcut doar casa pe dinafară și baia, în rest nimic!”, a povestit femeia. Cu toate astea, Maria este fericită că are condiții să-și crească cei doi copii, cu vârste de 1 an și 5 ani. Ea recunoaște că, fără banii din Anglia, nu ar fi reușit să facă nimic.

maria_lazar.jpg

masina familie lazar maria ion
Familia Lazăr trăieşte în condiţii modeste, în satul Argetoaia, judeţul Dolj
Foto Sofia Prejbeanu

Acasă trăiește împreună cu cei doi copii din alocația de 280 de lei. Acum, Crăciunul bate la ușă, așa că își așteaptă soțul acasă. Ion Lazăr le-a promis că vor face sărbatorile împreună. În ianuarie, însă, va pleca din nou la muncă.

masina_familia_lazar.jpg

masina familie lazar maria ion
Aceasta este maşina familiei Lazăr
Foto Sofia Prejbeanu
Loading...
 
 

Citește și