FOTO EXCLUSIV Pâine şi iaurt pentru Prima Doamnă

Ultima actualizare:

    Maria Băsescu este  însoţită pretutindeni  de gărzile de corp (Fotografii: Sorin Puiu)
Maria Băsescu este însoţită pretutindeni de gărzile de corp (Fotografii: Sorin Puiu)

Maria Băsescu nu are deloc ifose de Primă Doamnă a ţării. Din contră, soţia preşedintelui Băsescu se comportă ca o femeie obişnuită, care are grijă de casă şi de familia ei. Dovadă stau imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, în care Maria Băsescu face cumpărăturile zilnice.

Maria Băsescu (62 de ani) a fost întotdeauna o prezenţă discretă, care nu şi-a dorit să iasă niciodată în evidenţă, deşi este soţia preşedintelui ţării. În spatele îndatoririlor pe care le are ca primă-doamnă, consoarta lui Traian Băsescu duce o viaţă obişnuită, singura deosebire fiind faptul că este însoţită pretutindeni de SPP-işti. Fotoreporterii Click! au surprins-o luni, în jurul prânzului, la cumpărături într-un hipermarket din nordul Capitalei.

Prima doamnă tocmai ieşea din magazin, fiind ajutată cu sacoşele de două gărzi de corp, un bărbat şi o femeie. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantaloni şi o jachetă, Maria Băsescu părea foarte relaxată în discuţiile cu cei doi însoţitori ai săi, care au avut grijă să o conducă la maşină şi să-i deschidă portiera.

Printre cumpărăturile primei doamne, se pot observa un iaurt, ouă şi pâine ţărănească, dar şi o pâine tip baghetă, pe care Maria Băsescu o ţinea în mână. Aşadar, faptul că Maria Băsescu a rămas un om simplu chiar şi după ce soţul său a devenit preşedinte, se poate observa cu uşurinţă chiar şi în sacoşele de cumpărături.

Are grijă personal de calul primit cadou de la soţ

Maria Băsescu iubeşte foarte mult caii. De altfel, soţia preşedintelui are un cal, Răsfăţ, pe care l-a primit cadou de la Traian Băsescu. Calul a fost personaj de film, fiind călărit de Sergiu Nicolaescu în "Orient Express".

Maria Băsescu îi duce zilnic calului mere

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Prima doamnă merge zilnic la grajdurile unde se află Răsfăţ şi-l răsfaţă cu tot felul de bunătăţi, în special mere, pe care le cumpără personal în drum spre Băneasa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net