FOTO EXCLUSIV Luminiţa Becali, la fel de miloasă ca soţul ei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Viaţa merge înainte! Indiferent cât de rău merg lucrurile trebuie să-ţi trăieşti viaţa. După acest principiu se conduce şi familia patronului de la Steaua, Gigi Becali.

Deşi soţul este în spatele gratiilor pentru o bună bucată de vreme, Luminiţa Becali nu a căzut la pat şi nici nu s-a închis în spatele uşilor vilei pentru a-şi plânge de milă.

Paparazii Click! au surprins-o veselă la cumpărături la un supermarket din zona Pipera. Şi-a parcat luxosul BMW X 6 după ce s-a plimbat neliniştită câteva minute prin parcarea plină.

Cele două fetiţe oropsite s-au ţinut după Luminiţa până la maşină

simeon stalpnicul png

După ce a zăbovit câteva zeci de minute printre rafturi ea a ieşit încărcată ca o adevărată gospodină. Sub braţ avea câteva suluri de tapet, iar în mâini două paporniţe cu diverse mărfuri.

simeon stalpnicul png

Şi asta nu era tot: în spatele ei păşea un tânăr care îi căra un imens ghiveci cu orhidee. Şi-a pus mărfurile tacticoasă în portbagaj după care s-a urcat în maşină.

Surprinzător, a vorbit calmă cu două fetiţe de etnie romă care cerşeau în faţa magazinului şi care au urmărit-o cu perseverenţă până în au văzut-o urcând în maşină. Pesemne că micuţele au convins-o că au nevoie de bani căci le-a dat 10 lei. O fi fost să poarte noroc soţului la puşcărie?

Orice se poate spune despre Gigi Becali dar nu că are buzunarele cusute. Termenul a da de pomană pare a fi cunoscut noi conotaţii odată cu apariţia patronului de la Steaua în lumea high-life-ului autohton.

Gigi Becali este recunoscut pentru sumele de bani pe care le aruncă “fără număr” cerşetorilor sau nevoiaşilor

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

De la parcangiul umil şi până la spălătorul de maşini, de la suporterul înflăcărat şi până la săracul ruşinat toţi au fost omeniţi cu euroi sau lei de-a valma de atotdarnicul Gigi. Nimic nu se compară cu sărbătorile când la casa lui Becali se dau de pomană cu sacoşa hârtii foşnitoare, spre fericirea a sute de oameni tineri sau bătrâni. Beneficiază colindători, cerşetori sau pur şi simplu trecători care întind mâna şi o retrag plină cu bancnote, ca la casa de marcat.

FOTO Ce abătută e nevasta lui Gigi Becali!

FOTO Soţia lui Gigi Becali, Luminiţa, a tăiat moţul fiului Gabrielei Vrânceanu Firea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net