FOTO EXCLUSIV Ea este femeia care a murit în explozia de la Călăraşi

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Clipele de groază prin care au trecut în prima seară de Crăciun nu pot fi uitate prea uşor. Locatarii unui bloc din Călaraşi au văzut moartea cu ochii. Din păcate, o femeie şi-a pierdut viaţa după ce o explozie s-a produs într-un bloc de locuinţe din centrul oraşului.

Paisprezece apartamente au fost afectate în urma deflagrației care nu a fost urmată de incendiu, informează adevărul.ro.

O comisie de anchetă urmează să stabilească împrejurările şi cauzele exploziei care a devastat blocul A38 din zona Volna în seara de Crăciun. În tragedie, o femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte şase au fost rănite.


Gina Popescu şi-a găsit sfârşitul sub dărâmături. Femeia avea 46 de ani şi lucra la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia. În timpul exploziei femeia a murit pe loc.

Locatarii blocului afectat de explozie şi angajaţi ai cafenelei de la parterul clădirii susţin că, miercuri, înainte de producerea deflagraţiei, doi lucrători ai Distrigaz au venit la faţa locului pentru a verifica dacă există scurgeri de gaz, după ce oamenii le-au solicitat intervenţia.

CLIIMA20131226_0018_1.jpg

Așa arată blocul din Călăraşi, distrus de explozie (foto: Ionela Stănilă)


“S-au făcut solicitări prin 112 de către personalul cafenelei. Întrun târziu au apărut 2 angajaţi, au făcut măsurători, miros într-adevăr a gaze, însă când să iasă pe uşă s-a produs explozia”, spun locatarii.

Şi primarul Drăgulin confirm varianta locatarilor potrivit căreia s-au făcut mai multe sesizări în ziua de Crăciun pentru că se simţea miros de gaze în cafenea. El a adăugat că a aflat de la locatari că aceştia ar fi făcut sesizări la numărul de urgenţă 112 în legătură cu posibile scurgeri de gaze.
Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5