FOTO Drumarii au vopsit gropile din asfalt!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au găsit soluţia perfectă pentru ca şoferii să nu-şi mai strice maşinile în gropile imense din asfalt. Acum, ei le pot ocoli cu uşurinţă. Angajaţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) din România le-au marcat!

Un utilaj care se ocupă de marcajele de pe mijlocul drumurilor a ajuns, weekendul trecut, prin comunele din zona drumului naţional DN 26 Galaţi. Angajaţii CNADNR au trasat dungile regulamentare, după care au trecut mai departe. Nu au ratat absolut nimic. Inclusiv gropile din asfalt, pline cu apă, au fost vopsite în alb.

Angajaţii au trecut cu utilajul pe mijlocul drumului, fără să ţină cont că au vopsit şi gropile pline cu apă

simeon stalpnicul png

"Ce fac oamenii ăştia este o prostie. Mai bine puneau nişte asfalt, că ne dristrugem maşinile, decât să toarne vopsea prin gropi. Acum, că au pus marcajele, putem să ocolim gropile noaptea, însă era mai bine ca aceste gropi să nu existe deloc", a spus Cristian Tătaru, şofer de autoutilitară, care străbate zilnic această rută.

Surse din cadrul CNADNR au spus, pentru viata-libera.ro, că respectivele marcaje erau absolut necesare, având în vedere că o asemenea lucrare nu s-a mai executat pe DN 26 din anul 2010.

Acum, gropile din asfalt se văd mai bine şi pot fi ocolite cu uşurinţă 

simeon stalpnicul png

"Reparaţia maşinilor mă costă anual aproximativ 100.000 de lei. Mai mult, plătesc rovinietă în valoare de 25.000 de lei. Mi se pare o bătaie de joc la adresa şoferilor, dar şi a patronilor firmelor de transport să vopseşti nişte gropi în loc să asfaltezi", a spus, revoltat, şi Gheorghe Dumitru, patronul unei importante firme de transport din Galaţi.

Şi-au «asfaltat» singuri strada cu pământ

S-au săturat de indiferenţa celor care ar trebui să se ocupe de administrarea drumurilor. Sătenii din mai multe localităţi din judeţul Suceava s-au apucat să cârpească gropile după cum s-au priceput ei mai bine. Şi, cum bani nu prea au avut şi nici cunoştinţe despre asfaltare, localnicii din comuna Ştirbăţ au folosit cea mai la îndemână metodă: au astupat gropile cu pământ.

Constantin Ionaşanu şi-a „reabilitat” strada cu o roabă şi o lopată

simeon stalpnicul png

Dotat cu o roabă, o lopată şi un târnăcop, un localnic de 60 de ani a plombat de zor gropile din DJ 208A.„Iau şi eu ce cade din maşinile de mare tonaj pe marginea drumului şi pun în găuri, adică pământ amestecat cu ceva pietriş. Ştiu că nu o să ţină decât vreo două zile sau până la prima ploaie, dar tot e mai bine decât cu gropile astea mari", a spus Constantin Ionaşanu.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net