FOTO «Dragă mamy şi taty, vă iubesc, dar viaţa mea s-a terminat ». Biletul cutremurător de adio scris de adolescenta de 14 ani care s-a sinucis

Ultima actualizare:

    Ramona şi-a speriat părinţii şi în luna februarie, când a dispărut de acasă
Ramona şi-a speriat părinţii şi în luna februarie, când a dispărut de acasă

Înainte să se spânzure cu o eşarfă, o copilă din Vrancea le-a scris părinţilor, rugându-i s-o ierte şi s-o înmormânteze într-un sicriu alb. “Vreau să vină tot satul la înmormântare”, a adăugat fata în biletul de adio.

Ramona Ţuţoi, elevă în clasa a VII-a la şcoala din comuna Păuleşti (Vrancea), s-a sinucis marţi, în drum spre şcoală, spânzurându-se cu o eşarfă de un copac. Minora a lăsat două bilete, prin care îşi roagă părinţii să o înmormânteze îmbrăcată în rochie de mireasă, într-un sicriu alb, iar la funeralii să fie prezenţi colegii, profesorii, rudele şi tot satul, relatează “Adevărul”.

Părinţii Ramonei
Părinţii Ramonei

„Ultimele dorinţe: Vreau să fiu îmbrăcată în rochie de mireasă şi pantofi albi; vreau ca să vină colegii la înmormântare; vreau ca să vină Maria la ultimul meu drum; vreau ca să vină tot satul la înmormântare; vreau să vină profesorii la înmormântare; vreau să vină Lory, Iulian şi Marian din Italia pentru ultimul drum; vreau să nu suferi după mine; vreau ca să nu mă uitaţi dar să nu suferiţi după mine, pentru că am fost o pacoste şi numai probleme v-am adus. Atât vreau!”, a scris Ramona Ţuţoi în biletul de adio. Într-un alt bilet, fata îşi cere iertare de la părinţi pentru toate problemele pe care le-a cauzat şi spune că nimeni nu ar fi putut să o ajute. 

Biletul de adio lăsat de elevă
Biletul de adio lăsat de elevă

Potrivit părinţilor, Ramona fugise în luna februarie de acasă, cu o vecină, în judeţul Brăila, dar s-a întors după trei zile. Părinţii spun că, după şedinţele de consiliere psihologică, Ramona a dat semne că se simţea bine şi nimic nu anunţa gestul la care a recurs. „Vineri am fost cu ea să-i fac buletinul, pentru că a împlinit 14 ani, şi era foarte veselă. Chiar glumeam cu ea, că are jumătate de buletin, dar nu au fost certuri. La şcoală nu au fost probleme, învăţa foarte bine. În februarie a fugit de acasă, cu o vecină, tot colegă. Şi atunci a stat trei zile la psiholog. Chiar doamna psiholog s-a bucurat foarte mult de evoluţia ei, mi-a spus că este înspre bine”, a povestit mama Ramonei.

Alţi doi minori s-au spânzurat recent

Tulcea. Invitat la aniversarea unei colege de şcoală, într-un local din Carcaliu, un băiat de 13 ani a luat din baie un spray, potrivit reporterntv.net. O angajată l-a prins şi l-a ameninţat că anunţă poliţia. Speriat, băiatul a fugit şi s-a spânzurat în curtea unei case părăsite.

Iaşi. Un băiat de 10 ani din comuna Şipote a încercat să se sinucidă săptămâna trecută, potrivit adevarul.ro. Părinţii n-au vrut să-l ia pe copil la un praznic, iar acesta, de supărare, s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.  Fratele său mai mic l-a găsit şi a tăiat funia. Copilul se află la spital, în comă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net