FOTO Ăştia sunt moştenitorii baştanilor din Banat!

Citeste tot despre: 

Au telefoane de ultimă generaţie, se pozează în maşini de lux şi poartă haine cu gulere de blană roz. Nu sunt vedete din showbiz, sunt moştenitorii celor mai temute clanuri de ţigani din Timişoara.

Nico, aspiratorul femeilor, Simon zis Alpacino, Kennedy Fermecătorul sau Corleone Cârpaci. Acestea sunt numele de "scenă" ale puştilor care au uimit Facebook-ul cu pozele pe care şi le-au postat.

Jurnaliştii de la exclusivtm.ro au publicat imagini cu moştenitorii celor mai renumite clanuri din Banat.

Un moştenitor, mândru nevoie mare de blana lui roz

Nu se poate fără pistoale în poza de familie


"Puradeii" adoră să-şi facă poze cu teancuri atât de mari de bancnote de 500 de euro, încât ar acoperi lejer un credit ipotecar. Şi asta nu e totul. Ca să dovedească ce "mafioţi" în devenire sunt, puştii nu lasă din mână pistoalele, nici atunci când stau mândri alături de părinţii lor. Îmbrăcămintea pe care o poartă, adică fracuri, papioane sau blănuri colorate par şi ele desprinse din seria de filme "Naşul".

Maşinile luxoase nu le lipsesc puradeilor

În palatele baştanilor, mobila e suflată cu aur

Sunt cei mai tari pe Facebook fiidcă au telefoane de ultimă generaţie


Şi pentru că un urmaş de mafiot nu poate locui într-un apartament obişnuit, ei au la dispoziţie adevărate palate, în care fotoliile sunt poleite cu aur, la fel ca şi ramele tablourilor cu fotografii de la parangheliile cu manele, sau mânerele de la dulapuri.

Loading...