FOTO: Anda Călugăreanu şi dramele care i-au marcat viaţa. A încercat să se sinucidă?

Ultima actualizare:

    Dincolo de tonusul de invidiat, Anda ascundea drame personale clickpentrufemei.ro
Dincolo de tonusul de invidiat, Anda ascundea drame personale clickpentrufemei.ro

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din perioada comunistă este, fără îndoială, Anda Călugăreanu. Actriţă şi cântăreaţă, ea a încântat publicul român cu timbrul vocal special şi cu şlagărele (a se citi hiturile) „N-am noroc” şi „O portocală”. Dincolo de tonusul de invidiat, ea a avut şi câteva drame personale.

Anca Miranda Călugăreanu, pe numele din acte, a cunoscut celebritatea datorită progranelor de divertisment realizate de Televiziunea Română.

Deşi se bucura de popularitate, comisiile de admitere la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică (IATC) au respins-o de nouă ori pe motiv că era prea mică de înălţime. Avea 38 de ani (în 1984) când a fost, în sfârşit, admisă la studii. Debutul într-un spectacol dramatic l-a avut la Teatrul Nottara, pe când încă era studentă. În piesa „De ce dormi, iubito?“ l-a avut partener de scenă pe Horaţiu Mălăele. „Mi-am dorit dintotdeauna să fac teatru. Din dorinţa de a fi pe scenă am început să cânt, şi tot asta m-a îndreptat către şansonetă, în care textul, poezia şi semnificaţia deţin rolul principal. Am căutat expresia şi stilul ce se potrivesc mai bine cu firea mea şi cu textele pe care le aleg“, mărturisea artista.

Citește aici pentru ce actriță focoasă a părăsit-o Dan Tufaru, cu cine s-a recăsătorit și de ce se spune că ar fi încercat să se sinucidă Anda Călugăreanu.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net