FOTO: Anda Călugăreanu şi dramele care i-au marcat viaţa. A încercat să se sinucidă?

anda-calugareanu-actrita-romanca.jpg

Dincolo de tonusul de invidiat, Anda ascundea drame personale
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din perioada comunistă este, fără îndoială, Anda Călugăreanu. Actriţă şi cântăreaţă, ea a încântat publicul român cu timbrul vocal special şi cu şlagărele (a se citi hiturile) „N-am noroc” şi „O portocală”. Dincolo de tonusul de invidiat, ea a avut şi câteva drame personale.

Anca Miranda Călugăreanu, pe numele din acte, a cunoscut celebritatea datorită progranelor de divertisment realizate de Televiziunea Română.

Deşi se bucura de popularitate, comisiile de admitere la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică (IATC) au respins-o de nouă ori pe motiv că era prea mică de înălţime. Avea 38 de ani (în 1984) când a fost, în sfârşit, admisă la studii. Debutul într-un spectacol dramatic l-a avut la Teatrul Nottara, pe când încă era studentă. În piesa „De ce dormi, iubito?“ l-a avut partener de scenă pe Horaţiu Mălăele. „Mi-am dorit dintotdeauna să fac teatru. Din dorinţa de a fi pe scenă am început să cânt, şi tot asta m-a îndreptat către şansonetă, în care textul, poezia şi semnificaţia deţin rolul principal. Am căutat expresia şi stilul ce se potrivesc mai bine cu firea mea şi cu textele pe care le aleg“, mărturisea artista.

Citește aici pentru ce actriță focoasă a părăsit-o Dan Tufaru, cu cine s-a recăsătorit și de ce se spune că ar fi încercat să se sinucidă Anda Călugăreanu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1