Fostul șef al Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, condamnat. Și-a falsificat diploma

Ultima actualizare:

    Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii, a fost condamnat la doi ani şi 8 luni de închisoare cu suspendareFOTO: adevarul.ro
Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii, a fost condamnat la doi ani şi 8 luni de închisoare cu suspendareFOTO: adevarul.ro

Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii, a fost condamnat la doi ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă.

Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii, a fost condamnat la doi ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, pentru înşelăciune şi uz de fals.

Magistraţii au dispus desfiinţarea diplomei false de inginer ”fabricată” de Marius Dănuţ Caraşol şi a oricăror copii ale acesteia. Sentinţa pronunţată de magistraţii Judecătoriei Sector 1 nu este definitivă.

Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol  a fost condamnat la doi ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare.

Prin sentinţă, magistraţii au dispus şi că fostul preşedinte Transelectrica nu poate fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, şi i se interzice dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pe o durată de 5 ani.

Sentinţa magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Și-a falsificat diploma de studii

Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol a fost revocat din funcţie în luna septembrie, după ce Edupedu.ro a relatat că deşi susţine în CV-ul oficial că “este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti”, ar fi urmat cursurile universităţii, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o. Conducerea transportatorului naţional de energie Transelectrica a anunţat atunci că a decis formularea unei plângeri penale împotriva lui Marius-Dănuţ Caraşol, directorul general al companiei care şi-a falsificat CV-ul, precum şi depunerea tuturor diligenţelor în sensul instituirii măsurilor asiguratorii în procesul penal.

Citește și:

Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii, a fost reţinut

Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire. Nu a finalizat studiile

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net