Fostul șef al Poliției locale, Paul Kövér, trimis în judecată pentru că a încercat să își ucidă soția

Ultima actualizare:

    Fostul șef al Poliției  Locale,  arestat preventiv
Fostul șef al Poliției Locale, arestat preventiv

Începe procesul! Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Kövér, care a încercat să-şi ucidă soţia, a fost trimis în judecată la doar trei săptămâni după agresiune. Expertiza psihiatrică dispusă în acest caz relevă că individul are o inteligență peste medie şi că a avut discernământ când a comis fapta.

Kövér și-a atacat nevasta pe 10 ianuarie, seara, în faţa unui bloc din Oradea, după ce o ținuse sechestrată câteva ore într-un apartament. Femeia l-a convins să o elibereze, cu promisiunea împăcării, şi s-o însoţească până la apartamentul ei. Înainte de a pleca, polițistul local a luat un cuţit de bucătărie cu care, apoi, a înjunghiat-o de mai multe ori în plină stradă. Victima a ajuns la Spitalul Județean din Oradea, unde a fost operată, scrie adevarul.ro.

Agresorul a fost găsit câteva ore mai târziu, ascuns într-un bloc aflat în șantier, şi a fost arestat. Procuroarea Bianca Vulcan, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, l-a trimis vineri în judecată pentru tentativă de omor calificat. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net