Fostul Principe Nicolae, un monument de durere la căpătâiul bunicului său

miiii.jpg

Regele Mihai, Fostul Principe Nicolae
Fostul Principe Nicolae, prezent la funeraliile bunicului său
Foto: Mihai Ionescu

Fostului principe Nicolae i s-a permis să participe la funeraliile, iar durerea i s-a putut citi pe chip atunci când a ajuns la căpătâiul Regelui Mihai, bunicul său.

În luna Noiembrie, fostul Principe Nicolae a fost acuzat că a încercat să intre prin efracție în casa bunicului său. Acesta își dorea să-l vadă pe rege pentru o ultimă oară, însă nu a fost lăsat de familia regală. Din această cauză, fostul principe Nicolae nu a reușit să-și ia rămas bun de la bunicul său. 

Fostul principe Nicolae a fost prezent la funeraliile de miercuri, 13 decembrie și i s-a putut citi durerea pe chip. În haine de doliu, cu barba nerasă, tânărul de 32 de ani a avut lacrimi în ochi. Fostul Principe Nicolae a mers alături de logodnica sa, şi ea vizibil îndurerată de pierderea partnerului său. 

Imagini cu fostul Principe Nicolae 

  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • Maximize

1/6
Nicolae a declarat că va participa la funeralii, indiferent dacă familia sa îi va acorda dreptul acesta, în acest mod ar fi luat parte la înmormântare ca un simplu cetățean, din public. 
Avocatul său a anunțat oficial faptul că i-a fost acordat dreptul de a participa la funeralii. 

"Va participa la înmormântare. A primit o adresă oficială din partea Casei Regale că are un loc în cadrul protocolului funerar şi va participa împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. Legătura dintre Casa Regală şi prinţul Nicolae se va face printr-un oficial al Casei Regale, domnul Traian Sîrcă”, a declarat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, conform News.ro.

asr-principele-nicolae.jpg

principele nicolae
Fostul Principe Nicolae a primit acordul de a participa la înmormântarea bunicului său
Foto: arhivă personală
Fostul Principe Nicolae este fiul principesei Elena și al lui Robin Medforth-Mills și s-a născut în 1985, și a primit titlul de principe la vârsta de 20 de ani, insă i-a fost retrasă această titulatură în 2015, fiind exclus din succesiune.

printul_nicolae.jpg

printul nicolae
Prinţul Nicolae a avut o relaţie cu Nicoleta Cîrjan, care a născut zilele trecute o fetiţă
Foto: arhiva Click!
Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 16 decemrbie, la Curtea de Argeș.
loading...
Loading...

Citește și