Fostul principe Nicolae, ședință foto alături de soția sa! Cât de frumoasă este în costum popular

untitled.png

foto
Alina Binder a îmbrăcat costumul popular
Foto arhivă personală

Fostul pricipe Nicolae s-a căsătorit în mare secret cu Alina Maria Binder la scurt timp înainte de trecerea în neființă a bunicului său, fostul suvern al României, Regele Mihai I.

Inelul pe care i l-a oferit a fost unul cu de o frumusețe rară. De o eleganță aparte și având un safir de o dimensiune mică, inelul oferit Alinei este o dovadă de rafinament estetic. Bijuteria aleasă pentru mireasă este unul din safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi cea în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut.

627x0_40.jpg

foto
Inelul de logodnă primit de Alina Binder
Foto arhivă personală

Fostul principe Nicolae este cât se poate de fericit alături de proaspăta sa soție și a făcut o surpriză de proporții celor care îl admiră, o ședință foto alături de Alina, pe care a încărcat-o pe pagina personală de Facebook. Pe lângă ţinutele moderne, Alina Binder, actualmente Medforth-Mills, a pozat şi în costum popular, gest apreciat de toți cei care îi urmăresc activitatea din mediul online fostului principe. 

Alina Binder este la fel de discretă precum fostul principe și nu se cunosc foarte multe informații depre trecutul ei, care nu pare să fie unul tumultos. Totuși,în trecut a atras atenția presei datorită relației pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiul fostului co-preşedinte PNL, Vasile Blaga. Alina și Sebastian au trăit o poveste de dragoste timp de 6 ani, dar legătura a luat sfârșit.

 

Aici puteți vedea întregul album al fostului Principe, alături de soția sa, Alina Binder

 

loading...
Loading...

Citește și