Fostul Principe Nicolae, dezvăluiri despre ultima discuție cu bunicul lui, Regele Mihai

principele-nicolae-si-regele-mihai.jpg

regele mihai printul nicolae
Fostul Principe Nicolae a povestit cum a decurs ultima discuție dintre el și bunicul său

Fostul Principe Nicolae a câștigat simpatia publicului din România, dar și din Europa după ce a intrat în conflict cu membrii Familiei Regale a României. Nicolae a părut extrem de afectat de moartea bunicului său, Regele Mihai, iar îndepărtarea tânărului de Maiestatea Sa, de către mătușile și chiar mama sa, a atras compasiune din partea oamenilor.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, urmează să se căsătorească religios în toamna acestui an, după ce și-au unit destinele doar pe cale legală în Marea Britanie, scrie Digi24. Nicolae a mărturisit că are în continuare o relație foarte defectuoasă cu mătușile și cu mama sa, cărora nu le poartă pică și chiar le invită la nunta lui.

Comunicarea cu ele lipsește însă cu desăvârșire: „M-am purtat respectuos, dar nu am schimbat niciun cuvânt. Absența comunicării continuă, atât cu mătușa, cât și cu mama mea”, spune gostul Principe Nicolae, într-un interviu pentru un cotidian francez, citat de Digi24.

Nicolae încă regretă că nu a putut petrece mai mult timp alături de bunicul său.  Ultima dată l-a văzut în 2015, puțin după ce a fost îndepărtat din linia de succesiune. Atunci, a avut o discuție surprinzătoare cu Maiestatea Sa: „Nu părea să fie conştient de ce se întâmplase cu o lună mai devreme, în august. M-a întrebat despre situaţia din România, despre proiectele la care lucrez şi am vorbit despre pasiunile noastre comune, despre maşini, avioane”, a mărturisit Nicolae

Loading...

Citește și

  • fostul principe nicolae

    Moartea Regelui Mihai nu pare să fi stins conflictul dintre membrii familiei regale și fostul Principe Nicolae. După ce nu i s-a permis să urce în Trenul Regal, alături de sicriul bunicului său, se pare că nepotul Maiestății Sale nu a fost primit nici la parastas.

  • Foto

    Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder au oferit un interviu unei publicații franceze, semn că popularitatea lor este în creștere atât în țară, cât și peste hotare. Îndrăgostiții au vorbit despre căsătoria civilă care a avut deja loc, planurile din viitorul apropiat, dar și despre durerea pe care a resimțit-o fostul principe la trecerea în enființă a omului pe care l-a admirat atât de mult.