Fostul Principe Nicolae, atacat dur de fosta iubită: ”În această poză puteți vedea…”

Ultima actualizare:

    Nicoleta și fostul Principe s-au cunoscut în 2015
Nicoleta și fostul Principe s-au cunoscut în 2015

Nicoleta Cîrjan, fosta iubită a fostului principe Nicolae a rămas însărcinată în 2015, în timpul unui tur pe bicicletă prin România. Fostul principe refuză însă acceptarea copilului și i-a cerut Nicoletei un test ADN, dar ea a refuzat.

Nicoleta Cîrjan a declarat că s-a simțit dezamăgită de comportamentul ignorant al fostului principe Nicolae și din această cauză a preferat să țină identitatea tatălui copilului ascunsă. 

"Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunţat prin corespondenţă scrisă că sunt tatăl copilului ei. În scopul probării declaraţiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, singura instituţie abilitată să efectueze în mod ştiinţific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternităţii, la instanţa competentă”, a transmis fostul Principe printr-un mesaj în mediul online. Au trecut opt luni de-atunci, iar fetița a crescut și a început să semene tot mai mult cu părinții ei. Nicoleta pe de altă parte s-a resemnat cu privire la această situație, nu ratează ocaziile să-l atace pe fostul Principe.


    Nicoleta este o mămică mândră
Nicoleta este o mămică mândră

 ”În această poză (n.r. foto sus) puteți vedea o familie. Mai liniștită, mai sănătoasă, mai armonioasă și mai fericită decât multe alte familii tradiționale, unde e și un bărbat în poză. Și nouă ni se alătură bunicii, nașii, unchii, mătușile și prietenii care ne sprijină și contribuie fiecare cu câte ceva la bunăstarea noastră spirituală.Respect parlamentarilor care au votat împotriva referendumului inițiat de Monstruoasa Coliție pentru Familie și să le fie rușine celor care insistă să marginalizeze cetățenii acestei țări care nu se încadrează în standardele lor stupide și ipocrite”, a scris ea pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net