Tudorel Toader, internat de urgență la Neurochirurgie. Fostul ministru neagă că ar avea probleme

Ultima actualizare:

    Tudorel Toader a fost transportat la spital în noaptea de duminică spre lunifoto: Mediafax
Tudorel Toader a fost transportat la spital în noaptea de duminică spre lunifoto: Mediafax

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde a fost adus în noaptea de duminică spre luni. Toader a acuzat o stare de rău.

UPDATE 12.10 Tudorel Toader, a postat, pe Facebook, un mesaj în care spune că s-a internat pentru analizele periodice:”Altă simplă precizare! Când am fost la spital, timp de o oră și 20 minute, pentru a-mi scoate cele tŕei alunițe de pe față, presa a scris că m-am internat de urgență, având piciorul rupt! Astăzi, când m-am internat pentru a-mi face analizele medicale periodice, presa găsește toate diagnosticele posibile. Aceștia suntem noi! Aceasta este presa noastră!”UPDATE Potrivit unor surse citate de Ziarul de Iaşi, Tudorel Toader "a suferit ieri un AVC ischemic, cu o semi-pareză pe partea dreaptă fiind internat la terapie intensivă".Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, medicul Florin Grămadă, a confirmat pentru News.ro că fostul ministru este internat în această unitate medicală, el precizând însă că nu poate oferi detalii privind starea pacientului.

Surse din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza", unde Tudorel Toader este rector, au spus că fostul ministru s-a simţit rău în noaptea de duminică spre luni şi că a fost de urgenţă la spital. Aceleaşi surse au precizat că starea lui Tudorel Toader este bună, dar că va fi supus unor investigaţii medicale amănunţite.

Citește și:

De ce și-a operat ministrul Tudorel Toader negii. Ce spun specialiștii

Știați că ministrul Tudorel Toader câștigă 12.175 de euro pe lună?

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net