Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureşan, a ieşit din închisoare pentru 24 de ore

Ultima actualizare:

    Ioan Avram Mureşan se află în Penitenciarul Gherla
Ioan Avram Mureşan se află în Penitenciarul Gherla

Ioan Avram Mureşan a ieşit, luni seară, din Penitenciarul Gherla. Fostul ministru al Agriculturii va fi liber timp de 24 de ore pentru a participa la priveghiul şi la înmormântarea fiului său, după care se va întoarce în închisoare.

Ioan Avram Mureşan a ieşit din închisoare, luni seara, în jurul orei 22.00, însă a refuzat să dea declaraţii presei.

Fostul ministru al Agriculturii a primit permisiunea de a ieşi pentru 24 de ore din penitenciar pentru a participa la funeraliile fiului său, Dan Mureşan, decedat în Kenya.

Reprezentanţii Penitenciarului Gherla au declarat că Ioan Avram Mureşan va pleca spre Baia Mare singur, neînsoţit de poliţişti.

„Potrivit legii, acesta nu va fi însoţit de niciun poliţist pe parcursul celor 24 de ore în care va sta în libertate. I s-a pus în vedere că are obligaţia de a se prezenta înapoi la penintenciar la expirarea celor 24 de ore. La solicitarea persoanei condamnate, permisiunea de ieşire din penitenciar va avea loc în intervalul 17 septembrie ora 22.00 - 18 septembrie ora 22.00", a precizat Dan Donciu, purtător de cuvânt la Penitenciarul Gherla.

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan de a fi eliberat temporar din închisoare pentru a participa la înmormântarea fiului său găsit mort într-un apartament din Kenya a fost aprobată, vineri, de conducerea Penitenciarului Gherla. Reprezentanţii Penitenciarului Gherla arată că, potrivit legii, "persoanele private de libertate care au avut o conduită constant pozitivă pot fi recompensate cu permisiunea ieşirii din penitenciar pe o durată determinată".

Slujba de înmormântare a lui Dan Mureşan va avea loc marţi, de la ora 13.00, la Biserica Sfântul Anton din Baia Mare. Fiul fostului ministru al Agriculturii va fi înmormântat în cimitirul Dealul Florilor din Baia Mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net