Fostul lider al clanului Duduianu a murit în penitenciar. Interlopul Nicolae Duduianu ar fi făcut atac de cord

Ultima actualizare:

    Nicolae Duduianu (pe scaun) și fiul său, Florin Mototolea (Emi Pian), ambii decedați  Foto: arhivă
Nicolae Duduianu (pe scaun) și fiul său, Florin Mototolea (Emi Pian), ambii decedați Foto: arhivă

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, Nicolae Duduianu, zis ”Pian”, a murit ieri noapte, în Spitalul Penitenciar Mioveni (Argeș), unde era încarcerat pentru temtativă de omor. Fostul lider al Duduienilor a decedat în urma unui atac de cord.

Jale mare în lumea interlopilor bucureșteni. La câteva luni de când Florin Mototolea, zis ”Emi Pian”, cel care se afla la cârma clanului Duduienilor, a murit înjunghiat în stradă, acum și tatăl acestuia s-a stins. Nicolae Duduianu (77 ani) se afla internat la Spitalul Penitenciar Mioveni, din cauza problemelor de sănătate. Decesul bărbatului a survenit în jurul orei 22.00, după ce a suferit un stop cardiac, transmit surse din cadrul ANP. 

„În seara zilei de 01.12.2020, la Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată la unitatea penitenciar-spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecţiuni medicale cronice. Menţionăm că decesul indicat nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical şi vârstei înaintatea persoanei. În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea: aparţinătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate”, se arată într-un comunicat al ANP. 

Condamnat pentru tentativă de omor 

Nicolae Duduianu a fost condamnat la aproape 6 ani închisoare pentru o tentativă de omor. Interlopul a călcat cu mașina, în mod intenționat, un pieton care traversa pe culoarea verde a semaforului. Pian a forțat atunci semaforul și a trecut cu roțile peste picioarele pietonului. Se pare că anterior a avut loc un schimb de replici între cei doi, iar Duduianu a dat cu mașina peste acel bărbat intenționat. 

”Emi Pian”, înjunghiat mortal într-o răfuială dintre două clanuri  

Fiul celebrului interlop, Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a murit în această vară. El a fost omorât în noaptea de 3 spre 4 august, într-o răfuială între două clanuri rivale, pe străzile Bucureștiului. Liderul clanului Duduienilor avea 39 de ani. 

Se pare că totul ar fi pornit de la o noapte de jocuri de noroc. La mijloc ar fi fost vorba de bani. Emi Pian a fost înjunghiat de un alt bărbat, care a ajuns și el la spital. Ciprian Napy, pe numele său adevărat Ciprian Gheorghe, este principalul suspect în cazul execuției interlopului Emi Pian. El este fiul clanului Rinu. La externarea din spital, tânărul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După ce s-a certat cu Emi Pian, bărbatul l-a înjunghiat pe interlop în zona gâtului, apoi i-a secționat artera fermurală. Întreaga oroare, care ar fi durat doar un minut, a fost povestită de un martor la audieri. 

Citește și: 

UPDATE: Adevărul despre moartea lui Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, ucis în Rahova 

Emi Pian, cămătarul de top cu 6 clase. Ce gaj cerea de la datornici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net