Fostul iubit al Biancăi a rupt în bătaie un afacerist?

Ultima actualizare:

    Cunoscut pentru violenţele sale, Coco Păun are un nou dosar de agresiuneFoto: adevarul
Cunoscut pentru violenţele sale, Coco Păun are un nou dosar de agresiuneFoto: adevarul

Constantin zis “Coco“ Păun, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, este cercetat de poliţişti pentru că ar fi snopit în bătaie un patron al unei firme de amenajări interioare. Incidentul s-a petrecut în plină stradă.

simeon stalpnicul png

Coco Păun este cercetat de poliţiştii din cadrul IPJ Gorj după ce un afacerist din Târgu Jiu a depus plângere la poliţie. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Grigore Rădăcină este patron al unei firme de construcţii şi a declarat că a fost agresat în plină stradă de Coco Păun. Afaceristul are certificat medico-legal pe care scrie că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale. Acesta susţine că a fost lovit cu bestialitate, după ce, în urmă cu două luni, i-ar fi promis lui Coco Păun că îi va efectua o lucrare în Hunedoara. Agresiunea a avut loc luni după amiază, pe o stradă din Târgu-Jiu. Mai mulţi cetăţeni au văzut incidentul.


    Grigore Rădăcină este patron al unei firme de construcţii
Grigore Rădăcină este patron al unei firme de construcţii

Grigore Rădăcină a spus că a coborât din autoturism să vorbească cu Păun,  însă acesta l-a lovit cu pumnii şi picioarele. ”Am reuşit să fug într-un magazin şi să sun la Poliţie. Am fost la spital, abia mi-am revenit după câteva ore şi cu greu au reuşit să-mi pună mâna luxată la loc. M-a lovit în faţă, în rinichi. Am 30 de zile de îngrijiri medicale de la medicii legişti. M-a lovit cu pumnii şi picioarele peste tot, în rinichi, coloană, până când m-a pus jos. Am mâna bandajată, luxată. Păun a venit apoi şi la spital, dar eram păzit de un poliţist”, a declarat Grigore Rădăcină. „Poliţişti din cadrul Poliţiei Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat de 48 de ani care a spus că a fost agresat de un alt bărbat în vârstă de 44 de ani, pe o stradă din municipiul Târgu Jiu. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Condamnat, apoi reabilitat

Coco Păun a fost liderul unei grupări din Târgu Jiu şi a fost condamnat definitiv în mai multe cauze, atât pentru bătăile sângeroase cu clanul rival, dar şi pentru o serie de infracţiuni economice, acesta fiind administratorul mai multor firme. Coco Păun a fost iubitul Biancăi Drăguşanu. Vedeta a povestit de nenumărate ori ce bătăi încasa de la Coco. Anul trecut, Coco Păun a fost reabilitat de instanţa judecătorească.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net