Fosta stareţă şi gemenele ei au fost luate în grijă de o fundaţie

Ultima actualizare:

Potrivit medicilor, starea fetiţelor Ana Ecaterina şi Maria Nectaria este bună, deşi, la naştere, copilele au avut probleme de sănătate. Sebastiana Gâtlan (40 de ani) a fost, ieri, la Starea Civilă a Sectorului 2 din Capitală pentru a scoate certificatele de naştere ale fetiţelor.

„Maica Stareţă va rămâne în Bucureşti, unde va primi ajutorul fundaţiei noastre, care se va ocupa de fetele sale. Femeia va primi şi consiliere psihologică. De asemenea, va primi o locuinţă unde să stea cu fetele", a declarat preşedintele Fundaţiei „Din suflet pentru suflet", Ştefan Florescu. Sebastiana Gâtlan a născut la 27 noiembrie.

Fetele sale au fost botezate de urgenţă de preotul spitalului, din cauza stării precare de sănătate. Femeia a trimis o scrisoare Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, în care arăta că se retrage din viaţa monahală şi că tatăl celor doi copii ai săi nu este nici preot şi nici călugăr, ci un „mirean".

Potrivit sătenilor din Tăriceni, tatăl ar fi un călugăr de la mănăstirea din Amara.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net