Fosta soţie pune stăpânire pe numele lui Dan Adamescu

Ultima actualizare:

    Carmen Palade şi sora lui Adamescu s-au ocupat împreună de funeralii, după ce în prealabil s-au certat
Carmen Palade şi sora lui Adamescu s-au ocupat împreună de funeralii, după ce în prealabil s-au certat

Începe lupta fără mănuşi în bătălia pe averea lăsată în urmă de Dan Adamescu! Fosta soţie a magnatului, cea care a motivat în procesul de divorţ că poartă un nume ”blestemat”, a mirosit acum rost de bani în el. Aşa că, zilele trecute, a cerut să-l înregistreze la OSIM!

Nu au trecut nici trei luni de când urmaşii lui Adamescu trăgeau de sicriul milionarului în toate părţile, pentru că nu se înţelegeau cine să aibă ultimul cuvânt în alegerea locului de veci. Carmen Palade, fosta soţie, cea care şi-a dorit divorţul de Adamescu cu orice preţ, s-a arătat brusc foarte preocupată de organizarea funeraliilor, intrând, inevitabil, într-un conflict cu sora milionarului şi cu fiul acestuia din prima lui căsătorie, Alexander. Tânărul, care are un mandat european de arestare într-un dosar de corupţie deschis pe capul tatălui său, nu a putut  participa la înmormântare, pentru că ar fi fost reţinut imediat pe teritoriul României, aşa că a delegat-o pe mătuşa lui. Doar că femeia a cedat ca să nu escaladeze şi mai mult scandalul şi a lăsat-o într-un final pe Carmen Palade să-l îngroape. 

Liniştea din familie nu a durat decât o lună. Motivul: Carmen Palade a făcut un circ total în casa care i-a aparţinut defunctului soţ, după ce, zilele trecute, fiul ei vitreg le-a ordonat angajaţilor să golească această vilă. Cei doi îşi dispută acum bunuri în valoare de 3 milioane de euro aflate în acea locuinţă, iar judecătorii vor fi cei care vor decide până la urmă cine merită să le dobândească de fapt. Ce le întrece pe toate este însă un alt gest şocant făcut de văduva milionarului.

”Cu o lăcomie de nedescris, la doar o lună după ce Adamescu a murit, Carmen Palade i-a înregistrat numele la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), ca brand. Cererea a fost depusă la data de 27 februarie, cu scopul de a-l exploata ulterior în deschiderea unor afaceri, cel mai probabil. Alexander Adamescu a făcut toate demersurile pentru a contesta la OSIM această acţiune a doamnei Palade”, ne-a declarat o sursă din cadrul familiei. Iar demersurile făcute de Carmen Palade pentru a pune mâna pe avere cu orice preţ nu se opresc aici. ”Aceasta contestă inclusiv paternitatea lui Alexander, spune că nu este fiul lui Adamescu, pe motiv că nici măcar nu s-a prezentat la înmormântare.  Cum ar fi putut să facă asta? Ar fi fost arestat pe loc. Sunt absolut halucinante acţiunile doamnei Palade”, ne-a declarat aceeaşi sursă. Carmen Palade nu a putut fi contactată ieri de reporterii Click! pentru a răspunde acestor acuzaţii.

Avere de 200 milioane de euro 

simeon stalpnicul png

Dan Adamescu deţinea mai multe afaceri, printre care Astra Asigurări şi Medien Holding, trustul care includea ziarul România Liberă. De asemenea, era acţionarul principal al Hotelului Intercontinental din Bucureşti.  Potrivit unui top de specialitate, în 2015 averea i s-ar fi înjumătăţit faţă de anul precedent, ajungând la aproape 200 de milioane de euro, de la 430 de milioane de euro. Firma Astra Asigurări, cea mai prolifică sursă de venit, care i-a adus şi probleme cu legea, a intrat în faliment tot atunci. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net