Fosta soţie a lui Mihail Bălășescu, complice la crimă?

Ultima actualizare:

    Ana Maria Burchel, a patra nevastă a lui Bălăşescu, a fost căsătorită doar trei luni cu politicianulFoto: Facebook
Ana Maria Burchel, a patra nevastă a lui Bălăşescu, a fost căsătorită doar trei luni cu politicianulFoto: Facebook

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei care a îngrozit scena politică din România. Avocata lui Mihail Bălăşescu crede că fostul socru al politicianului nu e singurul implicat în poveste. Ea susţine că fostul PNL-ist primea ameninţări de la fosta soţie şi sora acesteia, care avea un prieten recidivist. Potrivit ultimelor date obţinute de avocată de la IML, Bălăşescu ar fi fost ucis prin strangulare.

Misterul crimei care a îngrozit România pare să se adâncească tot mai mult. Mihail Bălăşescu a fost găsit fără suflare, vineri seară (4 septembrie), în locuinţa fostului său socru din localitatea ilfoveană Bragadiru. Descoperirea a fost făcută chiar de fosta soţie, Ana Maria Burchel, care a şi alertat poliţia. Principalul suspect e fostul socru, George Adrian Epaminonda Burchel (58 de ani), care ar fi lăsat un bilet unei rude în care anunţa că-l va omori pe Bălăşescu şi că după aceea nu va fi de găsit. Politicianul şi fostul socru erau în conflict din cauză că tatăl fostei soţii a lui Bălăşescu nu mai avea maşina Ford Fiesta, pe care o conducea, aceasta revenindu-i politicianului la partaj. Invitată într-o emisiune la Antena 3, avocata fostului secretar adjunct al PNL, a făcut dezvăluiri incendiare.

Adrian Burchel, suspectat că l-a ucis pe Bălăşescu
Adrian Burchel, suspectat că l-a ucis pe Bălăşescu

Lidia Cernăţescu susţine că, după partaj, care a avut loc la sfârşitul lunii iulie, Mihail Bălăşescu a început să primească ameninţări de la fosta sotie şi sora acesteia, care avea un prieten recidivist. Avocata crede că fostul socru al lui Bălăşescu nu este singurul implicat în poveste şi că fosta soţie ar fi şi ea părtaşă la crimă. Potrivit ultimelor date obţinute de avocată de la medicii legişti, Mihail Bălăşescu ar fi fost ucis prin strangulare. “După divorţ, fosta soţie i-a dat cu spray în faţă, a fost internat la spital, a fost să dea declaraţii şi, când a ieşit de la poliţie, a fost urmărit de sora Anei Burghel şi de către prietenul acesteia”, a declarat avocata. Apropiaţii spun că Bălăşescu şi-ar fi presimţit moartea. “În urmă cu vreo două săptămâni am fost invitat la el acasă prin Tineretului, la o bere. Mi-a destăinuit că nu mai are mult de trăit. Să-şi fi presimţit moartea? Îmi mărturisea că în toamnă urmează să facă două by-pass-uri. Nu avea încredere că va supravieţui”, a scris un prieten pe Internet. Poliţiştii şi procurorii investighează în continuare cazul pentru a-l găsi pe autorul crimei. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net