Fosta șefă a mascaților, Alina Bica: ” Este crunt în arestul Poliţiei Capitalei”

Ultima actualizare:

    Alina Bica a stat după gratii cinci luni, în dosarul retrocedărilor ilegale
Alina Bica a stat după gratii cinci luni, în dosarul retrocedărilor ilegale

Fosta șefă a mascaților, Alina Bica, este marcată de perioada petrecută în detenţie. A fost săltată din trafic de procurori și dusă în arestul Poliției Capitalei, unde a stat cinci luni. Perioada petrecută după gratii au lăsat semne: a început să vorbească în șoaptă, prin casă.

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a povestit, în pentru România TV, tot ce s-a întâmplat cu viaţa ei din momentul în care a fost arestată în plină stradă, perioada pe care a petrecut-o în arest şi cum a rezistat după gratii.

”E puţin zis că am avut un şoc. A fost o anestezie. M-am simţit ca un om care a plecat dimineaţa la ora 8.00 la muncă şi s-a întors după şase luni. Este crunt în arestul Poliţiei Capitalei. Eu spun din perspectiva faptului că trebuie să coabitez într-un spaţiu închis cu alte trei persoane”, a spus ea, citată de romaniatv.net.

În cele din urmă, a ajuns acasă, în arest la domiciliu, fosta șefă a mascaților a declarat că, în primele zile, șoptea prin casă.

În Săptămâna Mare, a fost mutată în Penitenciarul de femei de la Târgşor.

Alina Bica a recunoscut că habar nu avea cum arată pe dinăuntru o celulă.

Revenită acasă, chiar şi în condiţii stricte de arest la domiciliu, Alina Bica a învățat lucruri noi. Poliţiştii de proximitate vin de câteva ori  pe zi să o verifice.

”Poliţiştii vin când vor. Primesc minim două vizite pe zi: una în cursul zilei şi una noaptea. S-a întâmplat să apară ofiţerul de proximitate şi la ora 1.00, şi la 2.00, şi la 4.00 dimineaţa şi la 6.00. Nu a fost nicio noapte să nu vină. Se încheie un proces verbal, iar eu semnez cum că m-au găsit acasă”, a povestit Alina Bica, citată de romaniatv.net.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net