Fosta noră a lui Ceauşescu, şef la Studiourile Media Pro din Buftea

646x404.jpg

poliana cristescu
Poliana a fost soţia lui Nicu Ceauşescu (dreapta) timp de un an jumătate. A fost "nora preferată" a Elenei Ceauşescu
Foto Adevarul

Fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, Poliana Cristescu, şi producătorul american de la Hollywood, Donald Kushner, vor conduce Studiourile Media Pro de la Buftea cu un mandat valabil până în toamna anului 2019.

Noul consiliu de administraţie al Studiourilor Media Pro din Buftea, cumpărate la sfârșitul anului trecut de către omul de afaceri și regizorul Bobby Păunescu, va fi format din patru membri, printre care şi Poliana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, unul dintre cei doi fii ai dictatorului Nicolae Ceaușescu, și producătorul american de la Hollywood Donald Kushner, realizator al unor filme precum 7 Seconds, Andre, Tron, Legacy, Blitz și Monster (premiat cu Oscar).

Potrivit profit.ro, studiourile îşi vor schimba şi denumirea în "Bucharest Film Studios".

Cine este Poliana Cristescu

polianaZoom
Poliana Cristescu, în plan depărtat, alături de familia Ceauşescu
Foto Vertical News

Poliana Cristescu a fost soţia fiului fostului dictator, Nicolae Ceauşescu. Se spune despre aceasta că ea ar fi urmat la conducerea României, alături de Nicu, dacă familia nu ar fi fost înlăturată de la conducerea României în decembrie `89. Poliana a condus Consiliului Național al Pionierilor, fiind un membru marcant al Partidului Comunist Român. Aceasta, ascultătoare din fire, s-a împrietenit rapid cu Elena Ceauşescu, dar nu a fost suficient.

A divorţat de Nicu după un an şi jumătate. Și după divorț, Poliana a continuat să aibă o relație apropiată cu Elena Ceaușescu, fiind primită în fiecare dimineață, timp de mai mulți ani, la "Cabinetul 2", pentru servirea cafelei.

loading...
Loading...

Citește și

 • paula iacob

  În ultimele luni, a stat mai mult prin spitale, iar marţi noapte s-a stins acasă, înconjurată de cei dragi. Celebra avocată Paula Iacob (83 de ani) a făcut stop cardio-respirator, la o zi după ce familia a externat-o din spital. Joi (8 octombrie), va fi înmormântată la Cimitirul Bellu.

 • elena ceausescu partide sex inregistrate

  În timpul regimului comunist, România era o țară săracă și sumbră. Oamenii mâncau „cu porția”, însă Nicolae și Elena Ceaușescu trăiau regește, deși se afișau drept modești. Se plimbau cu Dacia, dar aveau o colecție de mașini luxoase și o serie de vicii extravagante. De abia după Revoluție, românii au aflat cum arăta casa lui Ceaușescu din Primăverii și cum trăiau, de fapt, cei doi soți, dar și protejații acestora.

 • Serghei Mizil a vorbit în cadrul unui interviu despre povestea de dragoste interzisă dintre sora lui, Donka, şi Nicu Ceauşescu. Mizil a dezvăluit faptul că sora sa a rămas însărcinată cu fiul dictatorului, dar că a fost obligată să avorteze fătul.

 • elena ceausescu nicolae ceausescu

  Viaţa privată a lui Nicolae şi a Elenei Ceauşescu este un subiect cu destule zone „albe”, care lasă loc speculaţiilor. Arhivele PCR lămuresc unele aspecte, iar câteva documente evidenţiază cum făcea sex cuplul Ceauşescu atunci când „tovarăşul” de afla în puşcărie.

 • corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor a fost considerat unul dintre cei mai mari simpatizanți ai Partidului Comunist, în ciuda poziţionării la extrema dreaptă a formaţiunii politice pe care a înfiinţat-o, Partidul România Mare. El s-a remarcat prin versurile de laudă dedicate Elenei Ceaușescu, la apogeul "Epocii de Aur".

 • Elena Ceauşescu a avut numeroşi amanţi în timpul căsniciei cu Nicolae Ceauşescu. Deşi subiectul a fost unul tabu pe perioada comunismului şi nici membrii securităţii nu aveau voie să vorbească despre asta, după Revoluţie detalii incredibile depre viaţa privată a soţiei dictatorului au ieşit la iveală.