Fosta feblețe a lui Traian Băsescu, de nerecunoscut la un eveniment

anca_boagiu_main.jpg

anca boagiu
Anca Boagiu, o prezență rară la evenimentele mondene din Capitală
foto: Click!

Un eveniment recent din București a adus în prim-plan o figură mai puțin prezentă în spațiul public în utima vreme, deși a rămas la fel de activă în lumea politică precum în ultimii 17 ani. Tunsă scurt, cu breton, Anca Boagiu, pe vremuri una din preferatele fostului președinte Traian Băsescu, a fost greu recunoscută de spectatorii prezentării de modă.

La mijlocul săptămânii trecute, Anca Boagiu a participat la lansarea noilor colecții Musette și Depot 69. Îmbrăcată într-un pardesiu negru cu buline albe, Boagiu și-a accesorizat ținuta cu o eșarfă roșie și balerini în aceeași nuanță. Cu părul scurt și breton, politiciana a fost greu recunoscută de spectatorii prezentării de modă.

anca_boagiu.jpg

anca boagiu
Anca Boagiu, la jumătatea săptămânii trecute, la o prezentare de modă
foto: Click!

 

În 2000, succesoarea lui Traian Băsescu la Ministerul Transporturilor, după ce acesta a fost ales primar al Bucureștiului, Anca Boagiu era cel mai tânăr ministru al României după cel de-al Doilea Război Mondial, la numai 32 de ani.

anca_boiagiu_ld_3.jpg

anca boagiu
Anca Boagiu, pe vremea când era preferata lui Traian Băsescu
foto: arhiva Click!

 

Calmă, cu un discurs așezat și o înfățișare clasică, Anca Boagiu s-a numărat printre preferatele lui Traian Băsescu și a candidat din partea Partidului Democrat pentru două mandate succesive în Parlamentul României. În prezent conduce filiala sector 2 a PNL, cu susținerea ambilor candidați înscriși în cursă pentru șefia partidului, Ludovic Orban și Cătălin Predoiu.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1