Fosta contabilă şefă de la Spitalul «Victor Babeş», trimisă în judecată pentru delapidare şi fals

Ultima actualizare:

Dosarul va fi judecat de magistraţii Judecătoriei Sectorului 3.

Procurorii arată în rechizitoriul trimis instanţei că Anişoara Bărbulescu, a întocmit şi folosit, în perioada ianuarie-septembrie 2012, acte false pentru a-şi însuşi, în mod repetat, din veniturile unităţii sanitare suma de 669.000 de lei.

Astfel, Anişoara Bărbulescu nu ar fi depus integral sumele de bani care i-au fost predate de casier, împreună cu foile de vărsământ aferente, spre a fi depuse la trezorerie în contul spitalului. Din contră, ea ar fi ridicat sume de bani din contul instituţiei, în baza unor file CEC, depunând ulterior fie sume mai mici, fie nedepunând suma ridicată.

Anişoara Bărbulescu a fost arestată preventiv în 22 ianuarie, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 3.

Fosta contabilă şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor şi a restituit peste 26.000 de lei din banii luaţi de la locul de muncă, însă şi-a înstrăinat toate bunurile imobile pe care le deţinea. Este vorba despre două terenuri şi două apartamente.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net