Fosta amantă vrea să știe ce avere are Cristi Borcea în America

Ultima actualizare:

    Simona Dana Voiculescu și-a susţinut vineri, 13 martie, cauza în faţa judecătorilor de la sectorul 3Foto: Roberto Sălceanu
Simona Dana Voiculescu și-a susţinut vineri, 13 martie, cauza în faţa judecătorilor de la sectorul 3Foto: Roberto Sălceanu

L-a făcut tată, dar nu degeaba! Fosta amantă a lui Cristi Borcea vrea să ştie ce bani şi proprietăţi are fostul boss dinamovist, inclusiv în America. Asta a cerut, vineri, avocata Simona Dana Voiculescu judecătorilor, la primul termen al procesului pentru stabilirea pensiei alimentare a fetiţei sale.

Cristi Borcea (45 de ani) este, de la începutul acestui an, tătic cu acte pentru fetiţa, în vârstă de 8 ani, a Simonei Dana Voiculescu. Iar, statutul de părinte atrage automat şi obligaţii. De asta se ocupă acum mama copilului, fosta amantă a lui Borcea, care speră ca ”proaspătul” tătic să contribuie aşa cum se cuvine la creşterea fiicei lor.

Pentru că cei doi părinţi nu s-au înţeles în privinţa unei sume, au început lupta în instanţă pentru pensia alimentară a micuţei. Vineri, 13 martie, la primul termen al procesului de la Judecătoria Sectorului 3, fosta amantă a lui Borcea a vrut să fie sigură că acesta nu-şi ascunde averea de cel de-al cincilea urmaş şi a cerut magistraţilor să-i ia banii şi proprietăţile la puricat. Şi asta nu numai în România, ci şi în America.

Apărătorii lui Borcea au depus la dosar doar veniturile din salariile pe care le-a încasat clientul lor în primele două luni ale lui 2014, înainte ca acesta să ajungă după gratii. Iar, la Fiscul din Ilfov, Borcea figurează cu... o proprietate.  

Cristian Borcea
Cristian Borcea

Avocaţii lui Cristi Borcea au subliniat, în schimb,faptul că milionarul i-a dăruit fiicei sale încă din 2008, înainte de a o recunoaşte oficial, un apartament de peste 100 mp, într-un cartier rezidenţial din Capitală. Şi această locuinţă, care a costat 270.000 de euro, ar putea aduce din chirie o sumă frumuşică pentru ca fetiţei să nu-i lipsească nimic. Apartamentul oferit micuţei pare însă o povară pentru mama sa. 

Apărătorii ei s-au plâns că cheltuielile pentru întreţinerea locuinţei sunt ridicate, şi, mai mult, că există riscul să se ajungă chiar la executarea silită, dacă aceste dări nu sunt plătite la timp. Şi asta nu ar fi singura nemulţumire a fostei amante a lui Cristi Borcea. Ea s-a plâns judecătorului că îi este foarte greu să se descurce singură ca părinte,  mai ales să se ridice la nevoile fetiţei sale, acelea cu care a obişnuit-o tatăl său.

”Singurul ei venit era banii lui Borcea”, a declarat Cristian Sîrbu, avocatul fostului boss dinamovist. După ce magistratul i-a atras atenţia blondei că ambii părinţi trebuie să contribuie în mod egal la creşterea copilului, a dispus să se identifice ce veniturie are Borcea, în afară de salariu, şi ce chirie s-ar putea lua pe apartamentul pe care acesta i l-a dat fetiţei sale.

Judecătorul nu a considerat însă că este necesar să se afle ce sume sau proprietăţi deţine acesta în alte ţări. Aşa că fosta amantă a lui Cristi Borcea va trebui să se mulţumească cu pensia alimentară pe care o va dispune instanţa, în baza veniturilor pe care acesta le are în România.

Cristi Borcea este închis din martie 2014 în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de şase ani şi patru luni în „Dosarul transferurilor”. Chiar şi acolo are parte de un statut special. Are celulă renovată, cu mochetă, plasmă, aparate de fitness şi acces nelimitat la telefon.

Borcea și-a înşelat fosta nevastă cu două amante

Pe Cristi (44 de ani) şi Mihaela Borcea (43 de ani) i-a legat o căsnicie de 22 de ani şi trei copii frumoşi: Patrick şi gemenii Melissa şi Angelo. Deşi pozau în familia perfectă, Borcea a călcat strâmb de mai multe ori. Unei amante i-a făcut un copil, iar pe alta a luat-o de nevastă.

Cristi Borcea are patru copii legitimi: trei cu fosta soţie, Mihaela Borcea, şi unul cu actuala soţie, Alina (29 de ani).  Acum, Alina este din nou însărcinată cu fostul boss dinamovist.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net