A fost prins profanatorul de morminte, pesupus asasin al bătrânului din Bistriţa-Bârgăului. Unde se ascundea

Ultima actualizare:

    Paul Toderaşc, descoperit de poliţişti după trei zile de căutăriFoto: Facebook
Paul Toderaşc, descoperit de poliţişti după trei zile de căutăriFoto: Facebook

Gata, l-au săltat! Paul Toderaşc, suspectat că ar fi ucis noapte seară un bătrân în Bistriţa-Bârgăului şi apoi i-ar fi incendiat casa, pentru a şterge urmele, a fost prins. Tânărul de 23 de ani se ascunde în judeţul Vaslui, la stâna tatălui său. Toderaşc ar fi avut şi un complice, pe Vasile Nanu, alături de care îngrijea oile unui femier din Bistriţa-Bârgăului.

Anchetatorii încep să descâlcească iţele încurcate ale episodului cumplit de vineri noapte, când un bătrân a dispărut fără urmă, după ce i-a luat foc casa. Se pare că tânărul de 23 de ani găsit în Vaslui nu este singurul suspect. Bănuit de complicitate este şi colegul său de la stână.Vineri noapte, un incendiu a mistuit casa unui bătrân de 82 de ani din Bistriţa-Bârgăului. Până în acest moment nu au fost găsite rămăşiţe umane în mormanul de scrum care a rămas în urma incendiului. Legiştii şi criminaliştii au scotocit marţi, din nou, întreaga zonă, cu speranţa că vor găsi indicia. De data aceasta, anchetatorii au apelat la criminalişti şi la câini de detectare a cadavrelor.   

Fusese dat în urmărire naţională şi internaţională

Sâmbătă dimineaţă a dispărut şi Paul Toderaşc, un cioban de 23 de ani din Bacău, care muncea de ceva vreme la o stână din vecinătatea bătrânului. Acesta este bănuit că ar fi în spatele odioasei crime, mai ales că a fost văzut cu mulţi bani la el. De altfel, el le-ar fi făcut cinste sătenilor la cârciumă şi ar fi plătit cu bancnote pătate cu sânge.  După ce a fost dat în urmărire naţională şi internaţională, Toderaşc a fost găsit în judeţul Vaslui. Se pare că individul se ascundea la stâna pe care o îngrijeşte tatăl său.Complicele vorbise cu jurnaliştii


    Din gospodăria pensionarului dispărut n-a rămas decât scrumFoto: adevarul.ro
Din gospodăria pensionarului dispărut n-a rămas decât scrumFoto: adevarul.ro

Marţi seară, Toderaşc a fost dus la locul incendiului, iar anchetatorii au sperat ca tânărul să le indice locul unde ar fi ascuns cadavrul. Tot marţi seară, în ecuaţia crimei a mai intrat o persoană. Este vorba de Vasile Nanu, colegul de muncă al lui Paul Toderaşc. Noul suspect a fost audiat la postul de poliţie din Bistriţa-Bârgăului. Culmea, Vasile Nanu stătuse de vorbă cu jurnaliştii şi le dezvăluise că Toderaşc  i-ar fi vorbit despre intenţia de a-l jefui pe bătrân.

Sex cu un cadavru

Paul Toderaşc are antecendente penale, fiind condamnat în această primăvară la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru furt calificat şi profanare de morminte.   Potrivit autorităţilor locale din Plopana, localitatea sa natală, acesta a furat 15 lei din cutia milei, după care s-a dus în cimitir. Acolo ar fi scos din mormânt o bătrână îngropată de patru zile şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net