A fost prins criminalul care şi-a îngropat iubita în pădure

Ultima actualizare:

    Anchetatorii au fost duşi de asasinul fetei de 19 ani la locul fapteiFoto: voceavalcii.ro
Anchetatorii au fost duşi de asasinul fetei de 19 ani la locul fapteiFoto: voceavalcii.ro

L-au încătuşat! O tânără de 19 ani a fost găsită ieri dimineţă îngropată într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea. În vârstă de 18 ani, criminalul a fost prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Anchetatorii au izbutit să pună mâna pe cel care, din cauza unei crize de gelozie, şi-a omorât iubita acum o lună. Episodul sângeros s-a petrecut pe un deal de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea. “Victima i-a făcut cunoscută intenţia de a înceta relaţia, astfel că, pe 21 martie 2018, inculpatul a achiziţionat un cuţit de la un magazin din apropierea domiciliului său”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Pe 21 martie, în jurul orei 22.00, tânărul de 18 ani s-a întâlnit la un fast-food din Râmnicu Vâlcea cu fata şi i-a propus să meargă împreună la periferie, în zona Goranu. ”Inculpatul a condus-o pe victimă prin pădure. A lovit-o cu pumnii, după care a înjunghiat-o cu cuţitul pe care-l purta asupra sa. Inculpatul a îngropat cadavrul în apropiere, apoi a acoperit locul cu lemne uscate”, precizează procurorii.

Individul şi-a recunoscut ieri fapta, apoi le-a arătat anchetatorilor unde şi-a îngropat prietena. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru efectuarea necropsiei. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net