A fost prins bărbatul care i-a spart capul lui Voican Voiculescu!

gelu-voican-voiculescu.jpg

A fost prins cel care i-a spart capul lui Voican Voiculescu
Foto: Captură Video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bărbatul care l-a agresat fizic pe Gelu Voican Voiculescu, în Piaţa Universităţii, a fost prins de polițiști și dus la audieri. El riscă amendă sau chiar dosar penal dacă împotriva lui va fi depusă plângere.

UPDATE: Bărbatul care l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican Voiculescu a fost prins și este audiat de polițiști, fostul vice prim-ministru depunând plângere împotriva lui, anunță Poliția Capitalei, sâmbătă seara, 21 decembrie.

„Persoana vătămată a formulat plângere împotriva bărbatului care l-a agresat. Cel în cauză a fost identificat. Este un bărbat de 68 de ani și urmează să fie audiat”, potrivit Poliției Capitalei.

A fost prins bărbatul care i-a spart capul lui Voican Voiculesc în Piața Universității

Conform sursei citate, cercetările sunt efectuate de Secția 1 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial și material, potrivit Digi 24

„Acțiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată și a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la fața locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice.

Semnalmentele au fost transmise forțelor de ordine, în vederea identificării făptuitorului. De asemenea, filmările efectuate la fața locului au fost puse la dispoziția organelor de cercetare”, menționează oficialii Jandarmeriei București.

Incidentul s-a petrecut în îmbulzeala creată de venirea lui Gelu Voican Voiculescu. Sosirea lui la ceremonia religioasă de comemorare a celor care au căzut la evenimentele din urmă cu 30 de ani a iscat revoltă.

Voican Voiculescu a fost huiduit, împins şi, la un moment dat, lovit cu o cârjă de un bărbat. În urma loviturii, lui Voican Voiculescu i-a fost spart capul, iar pe faţă a început să îi curgă sânge.

Gelu Voican Voiculescu este acuzat de infracţiuni contra umanităţii în Dosarul Revoluţiei. El susţine, însă, că dosarul "este o absurditate", pentru că "o revoluţie nu se dă în judecată".

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5