Fost ofiţer SRI, arestat pentru trafic de minore

Ultima actualizare:

Ofiţerul care lucra la serviciul de filaj al Poliţiei Române a fost arestat miercuri seară, 7 noiembrie, de DIICOT.  Marius Cătălin Grierosu era angajat în prezent în cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale, din subordinea IGPR, unde se ocupa de ascultarea telefoanelor, de filaje şi monitorizări.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, care este divorţat şi locuieşte singur, îşi transformase apartamentul în bordel, punându-l la dispoziţia mai multor prostituate şi luând iniţiativa de a racola el însuşi mai multe minore.

Alături de ofiţer, procurorii au mai propus arestarea preventivă şi a ieşenilor Gabriel Chiriac şi Constantin Radu Pascal, informează adevărul.ro

Ofiţerul a fost de acord să cazeze persoanele pe care cei doi traficanţi le exploatau, în diferite apartamente din municipiul Iaşi, percepând în schimb o taxă mai puţin obişnuită: 50 de lei pentru fiecare raport sexual întreţinut de prostituate cu diferiţi clienţi din oraş.

Grierosu i-ar fi cunoscut pe ceilalţi doi traficanţi în primăvara acestui an, prin intermediul unei prostituate de 16 ani, ce se recomanda ca fiind escortă de lux.

Anchetatorii au mai arătat că unul dintre cei doi prieteni-traficanţi ai ofiţerului de la IGPR, Gabriel Chiriac, şi-a obligat şi nevasta să se prostitueze. Aceasta din urmă a fost cea care a şi altertat autorităţile după ce, pentru că nu mai suporta comportamentul soţului, a fugit de acasă.

Ofiţerul IGPR urmează să fie suspendat din funcţie de superiorii direcţi. El a intentat recurs împotriva arestării preventive de la Curtea de Apel Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net