Fost ministru al Culturii: «Chiar dacă aş fi fost homosexual, care e problema?»

Ultima actualizare:

Întreg scandalul a pornit de la numirea Manuelei Vulpe drept ambasador al României în Argentina. Lucrurile nu s-ar fi precipitat dacă doamna în cauză nu ar fi fost în centrul unui scandal sexual cu numai câţiva ani în urmă.

Concret, în 2007, mai multe ziare centrale au dat publicităţii e-mailuri personale trimise unor oameni din politică, între care consilierului prezidenţial de atunci, Teodor Baconski (actual ministru de Externe) şi şefului Cancelariei primului-ministru, Dorin Marian.

Aflat în emisiune, Toader Paleologu a sărit în apărarea colegului său de partid, Teodor Baconski, spunând că nu este oportună scormonirea în viaţa personală a tuturor.

 Paleologu, candidatul-samurai la Primăria Capitalei

VIDEO Paleologu: Traian Băsescu este un Maradona al României

"Problema este de decenţă de a nu scormoni în viaţa personală a tuturor. Adică ce facem acum, ne uităm pe cheie şi nu vedem că este scandalos că s-a intrat pe contul cuiva şi că s-a etalat aşa ceva în presă. Credeţi că un ziar din altă ţară şi-ar permite aşa ceva? Să etaleze emailurile personale ale unor oameni. Eu dacă am scris unei prietene înseamnă că sunt descalificat", a spus Paleologu, conform realitatea.net.

Jurnalista Corina Drăgotescu i-a replicat fostului ministru al culturii: "Dacă aş vedea un email către o prietenă în care aveţi fantezii sexuale, sincer m-aş întreba dacă mă puteţi reprezenta sau nu. Ştiţi foarte bine că limita pentru persoanele publice este mai mare decât persoanele normale".

Moment în care Paleologu a amintit că şi despre el s-a spus că este homosexual.

"Eu sunt un om cu foarte mare discreţie. Când am divorţat nu am mai apărut cu nimeni o perioadă de vreme. Şi un coleg de la alt partid a scornit o mare porcărie din cauza asta. Domnul Ştireanu care era secretar de stat, răspândea peste tot ideea că sunt homosexual. Să terminăm cu aceste mizerii de ordin personal. Chiar dacă aş fi fost, care e problema unui coleg de coaliţie. Este absolut jenant să scormonim chestiuni personale", a mai spus Paleologu.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net