A fost găsită fata de 14 ani care dispăruse de trei zile de acasă

Ultima actualizare:

    Andreea Clara Chiru era dispărută de trei zileFoto: arhivă personală
Andreea Clara Chiru era dispărută de trei zileFoto: arhivă personală

Trei zile, o fată de 14 ani din Buciumi, județul Bacău, a fost căutată cu disperare de familie și polițiști. Din fericire, aceasta a fost găsită și, din primele informații, nu a fost victima niciunei infracțiuni. Andreea Clara Chiru a fost depistată pe raza municipiului Bacău.

Fata plecase de acasă vineri dimineață, 27 septembrie, după ce în seara precedentă se certase cu mama ei din cauza unei poze pe care adolescenta o pusese pe Instagram și pe care femeia nu o considera decentă pentru vârsta ei.

"I-am reproşat în legătură cu acea poză şi i-am luat telefonul, iar dimineaţă nu am mai găsit-o. A luat şi telefonul de pe noptiera noastră. Când soţul a intrat în camera fetei, la 5 dimineaţă, a spus că a dispărut. Iniţial, am crezut că este o glumă proastă.  Ea nu a mai făcut aşa ceva, nu a mai plecat niciodată de acasă. A plecat din casă joi noapte, spre vineri, când dormeam", a declarat Monalisa Gliga, mama Andreei, conform Observator.tv.

“A fost luată de acasă de un tânăr din Bucium, un bărbat de 27 de ani, care a dus-o cu maşina până la Oneşti. Apoi, seara, a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei terase, în municipiul Bacău. În imagini apare butonând telefonul, deci discuta cu cineva. Seara, telefonul a fost închis, iar din acel moment nu a mai putut fi localizat. Ultima dată a emis semnal de pe raza municipiului Bacău. Ne este teamă să nu fie sechestrată de proxeneţi, să nu fie drogată sau să fi părăsit deja ţara! Familia este devastată, iar mama are acum remuşcări, plânge şi se învinovăţeşte pentru că a purtat discuţia aceea despre fumat, de la care a plecat toată povestea”, spusese și unchiul fetei, înainte ca aceasta să fie găsită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net