Fost fotbalist, acuzat de fosta iubită că a sechestrat-o. După ce a stat 24 de ore în arest, a fost plasat sub control judiciar

Ultima actualizare:

    Andi Moisi a fost reținut pentru 24 de oreFoto: bzi.ro
Andi Moisi a fost reținut pentru 24 de oreFoto: bzi.ro

Andu Moisi este acuzat de fosta iubită că a sechestrat-o și că i-a distrus mai multe bunuri din locuință. Fost jucător la Politehnica Iași, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, apoi eliberat și plasat sub control judiciar.

Problemele pentru fotbalist au început pe 6 iunie, când a avut mai multe discuții aprinse cu fosta sa iubită. Femeia a mers câteva zile mai târziu la poliție și a depus plângere, mai exact pe 10 iunie, în care a declarat că a fost sechestrată de Andu Moisi și  că acesta i-a distrus telefonul și laptopul. Mai mult, tânăra le-a spus polițiștilor că Moisi i-a luat un card și o sumă de bani, scrie bzi.ro.

„Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lipsire ilegală de libertate. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Andu Moisi a fost joi prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia l-au plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Din ianuarie, Andu Moisi (23 de ani) este jucător în Liga a III-a, la echipa Aerostar Bacău. Este un fundaș central care a debutat la Politehnica Iași la sfârșitul sezonului 2014-2015.

Mai citește și:

Andreea Antonescu a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. A primit o amendă uriașă

Asistentă medicală sechestrată de amant. „A urinat pe mine”

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net