Fost deputat PNL, salvat din valurile mării, la Eforie Nord

Ultima actualizare:

    Fostul președinte ASF, la un pas de a se îneca în mareFoto: Facebook
Fostul președinte ASF, la un pas de a se îneca în mareFoto: Facebook

Dan Radu Rușanu (67 de ani), fostul președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), a fost salvat duminică, 3 septembrie, din valurile mării, după ce s-a aventurat mai mult decât ar fi trebuit, în ciuda avertismentelor salvamarilor.

Incidentul s-a petrecut în stațiunea Eforie Nord, iar momentul a fost filmat de un turist cu telefonul mobil. Inițial, acesta nu a știut cine este bărbatul în vârstă care a intrat în contra valurilor mării: „O fată a intrat foarte departe în apă, a fost luată de valuri și dusă în larg. După ea s-a dus un nene (Rușanu, n.r.) mai în vârstă și mai mulți turiști au intrat în apă să-i salveze”, se aude bărbatul pe înregistrare, potrivit Adevărul.ro. fostul politician s-ar fi aventurat așadar în apa mării pentru a aduce la mal fata care se depărtase prea mult de plajă, dar în cele din urmă, au avut amândoi nevoie de ajutor.

Dan Radu Rușanu a fost achitat definitiv în luna iunie a acestui an, de instanța supremă în dosarul „Carpatica Asigurări”, după DNA l-a acuzat că și-ar fi folosit influența pentru favorizarea făptuitorului și constituire de grup infracțional organizat, menționează sursa citată. A fost arestat în 2014 timp de patru luni și a stat în arest la domiciliu alte trei luni.

Rușanu a avut două mandat de deputat PNL, un mandat de senator în cadrul aceluiași partid, iar din 2013, a fost președinte al ASF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net